![]() |
Kara dla Ciebie sroga b***281;dzie m***243;j synu...Panowie pruscy srodzy s***261; i kara***263; potrafi***261;...
|
złaź mi z tego tronu natychmiast uzurpatorze jeden:bicz:
|
Ilość załączników: 1
Dziś kończy się nasz pobyt w Danzig ;). To było fajne 10 dni. Wyjeżdżamy jutro. Zwiedziliśmy Gdańsk,Westerplatte, Sopot (molo), Gdynie (Błyskawica, Dar Pomorza, Muzeum Marynarki Wojennej), Hel (fortyfikacje), Malbork (Twierdza krzyżacka Marienburg). Liczne Muzea, knajpy ;). Płynęliśmy tramwajem wodnym, statkiem wycieczkowym, galeonem. Pogoda nie była zła. Wydaliśmy kasę i dobrze się bawiliśmy. Na koniec zorganizowaliśmy kolację pożegnalną - była sałatka z kukurydzy, tuńćzyka, cebuli, jajek autorstwa Lady E. oraz kanapeczki koreczki (także Lady E), herbata, sok, wino chilijskie półsłodkie, swieczki. Małe tańce przy muzie z lapka. Dziś wyjeżdżamy do Breslau.
Modem Globertotter 3G+ zawiódł na całej linii. laptop też. Jeśli chodzi o WiFi na baterii - a tu w Gdańsku, Sopocie, pełno sieci WiFi darmowych. Dopiero w piątek znalazłem przypadkiem otwartą siec u siebie na ulicy. |
..a gdzie***347; Ty by***322;?
|
znowu na forum:)
|
Wyp***322;ata na koncie :D
|
piwo przygotowane, odpowiednio sch***322;odzone i zaraz mecz :)
niestety w cieniu tragedii... :( [*] |
zamontowane radio dzia***322;a :jupi:
zapisa***322;em si***281; na www.nasza-klasa.pl i "dymi***281;" na forum klasowym z liceum :> a co niech wiedz***261; "Who's The King" nie zainstalowa***322;em jeszcze MSOffice'a - braki czasu przysz***322;y wczoraj ***347;wiece do miniaka - zawsze cieplej jak si***281; zapali :P no i wreszcie dotar***322; polecony priorytet z "woreczkiem" CP-109 do Nokii :) - ***380;onka si***281; raduje :jupi: |
Cytat:
Ale jutro... Się pomyśli :D |
Cytat:
|
moj stan zrowia troche sie poprawil:)
|
w***322;a***347;nie na konto wp***322;yn***281;***322;a mi wyp***322;ata :) to po pierwsze
po drugie to przeliczy***322;em kas***281; i wysz***322;o ***380;e starczy mi na obiektyw do aparatu (50/1.4) :) |
Cytat:
|
Pozosta***322;y nieca***322;e 3 dni do pocz***261;tku nowego roku szkolnego :szczerb:
|
Witam
Pozytywy dnia dzisiejszego ... Anna Jesień zdobyła brąz na MŚ w Osace !!! :ognie: Groclin awansował do rundy zasadniczej Pucharu UEFA ! Trzymajcie się :) ro29 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:38. |