Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

Pagerus 04.08.2006 13:56

Cytat:

Napisany przez ksviper
dziś wyjeżdżam nad morze:) do zobaczenia na plaży w Chłapowie
oby tylko pogoda dopisała ;)
do poniedziałku...

Życzę udanej pogody :) We Wrocku od jakichś 6 godzin leje bez przerwy i to intensywnie... ktoś tam na górze zapomniał zakręcić kran i wyjechał na wczasy :P Takie opady w jakimś stopniu z pewnością są pozytywne - ale z drugiej strony...

czechoj 04.08.2006 14:12

Zaraz jad***281; do domu :>

REi 04.08.2006 14:22

Jest chlodno! ^^

Kolejny dzien mija na slodkim lenistwie :P ale to sie niedlugo (mam nadzieje) zmieni ^^

i najwiekszy pozytyw dnia:
Moj krolik obsikal siorze lozko :D

joujoujou 04.08.2006 16:03

Cytat:

Napisany przez REi
[...]

i najwiekszy pozytyw dnia:
Moj krolik obsikal siorze lozko :D

:rotfl:

Ubawiłem się. :haha:
Reputa poszła. :taktak:

rycho 04.08.2006 19:18

Cytat:

Napisany przez czechoj
Zaraz jadę do domu :>

Domyślam się, że już w domu.
I jak?
Warto było? :D:D

czechoj 04.08.2006 19:44

Cytat:

Napisany przez rycho
Domyślam się, że już w domu.
I jak?
Warto było? :D:D

to okaże się dopiero w ........... :haha: :> :spoko:

Prezesik 05.08.2006 00:35

Właśnie wróciłem z grilla. Jestem pijany jak cholera i to jest jak najbardziej pozytywne po tym co przeszedłem w ostatnich kilku wielce trudnych tygodniach. Dawno nie było tak, że mogłem się tak beztrosko upić :D
:piwo:

joujoujou 05.08.2006 01:02

Mnie si***281; w***322;a***347;nie zacz***261;***322; d***322;ugi weekend - poniedzia***322;ek z jakiego***347;tam powodu maj***261; tu wolny, wi***281;c jest okazja do ***347;wi***281;towania! :piwo:

:D

Pagerus 05.08.2006 11:34

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Mnie się właśnie zaczął długi weekend - poniedziałek z jakiegośtam powodu mają tu wolny, więc jest okazja do świętowania! :piwo:

:D

Szkoda, że u nas nie jest wolny :P No ale coraz bliżej urlopu - ostatni tydzień pracy przede mną - o ile szefostwo czegoś wspaniałego nie wymyśli :P Tak więc ogólnie - nastawienie dość pozytywnie :D
Za oknem deszczyk nadal pada - w związku z czym jest chłodniej - no i dobrze :) Współczuję jedynie tym co mają taką pogodę na urlopie...

ro29 05.08.2006 23:09

Witam !

Cytat:

Napisany przez ed hunter
to może się dowiemy choć ogólników?

łatwiej będzie kciuki trzymać.... :>

Ogólniki już podałem - ;) - czyli że pewną ważną sprawę jakiś czas temu zawaliłem - mówiąc ogólnie - teraz dopiero się wydało - no i teraz trzeba spróbować z niej wybrnąć i rozwiązać - oby się udało pozytywnie (akurat teraz na pierwszym etapie dość sporo nie będzie zależało ode mnie ...). Tylko co gorsze - na dzień dzisiejszy znana jest sprawa - ale nikt nie chce się zbytnio zastanawiać nad przyczynami - a jak wiadomo - w nich tkwi najczęściej wiele ... więc to mnie też martwi ...
I przepraszam że tak "sypię" znów może ogólnikami :( - ale jakoś nie chcę o tym mówić - na małe usprawiedliwienie powiem tylko tyle, że sprawę w całości znam tylko i wyłącznie ja ...

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Się tak dopytujecie.. Ja powodzenia życzyłem i życzę dalej - nieważne, czego sprawa dotyczy

Cytat:

Napisany przez Prezesik
ja się nie dopytuję i cały czas życzę powodzenia

Cytat:

Napisany przez malaczarna
ja zycze tylko powodzenia a jak sie uda to licze na

Dzięki koledzy i koleżanko za zrozumienie :) Też zazwyczaj wyznaje zasadę - jak ktoś chce mówić o problemach to mówi - a jak nie - to życzę powodzenia i nie wyciągam z niego ;)

A temat pozytywny i pozytyw dzisiejszego dnia - oczywiście złoto i ME Otylii - to był wyścig :spoko:
No i długo nie zapomnę tej dekoracji ... w czepku - bo zaraz po niej musiała wskoczyć do basenu i płynąć w półfinale swej koronnej konkurencji :taktak:
I jutro trzymamy kciuki !!

Pozdrawiam wszystkich
ro29

REi 05.08.2006 23:21

Moj kroliczek dostal w nagrode 2 duze soczyste marchwy prosto z dzialki bo za jego akcje zarobilem 3 raputy :D

Ormianin 05.08.2006 23:32

moja butelka jak zrobila sie pusta to przyszla nastepna pelna

Prezesik 05.08.2006 23:33

Cytat:

Napisany przez ro29
Ogólniki już podałem - ;) - czyli że pewną ważną sprawę jakiś czas temu zawaliłem - mówiąc ogólnie - teraz dopiero się wydało - no i teraz trzeba spróbować z niej wybrnąć i rozwiązać - oby się udało pozytywnie (akurat teraz na pierwszym etapie dość sporo nie będzie zależało ode mnie ...). Tylko co gorsze - na dzień dzisiejszy znana jest sprawa - ale nikt nie chce się zbytnio zastanawiać nad przyczynami - a jak wiadomo - w nich tkwi najczęściej wiele ... więc to mnie też martwi ...
I przepraszam że tak "sypię" znów może ogólnikami :( - ale jakoś nie chcę o tym mówić - na małe usprawiedliwienie powiem tylko tyle, że sprawę w całości znam tylko i wyłącznie ja ...

Dzięki koledzy i koleżanko za zrozumienie :) Też zazwyczaj wyznaje zasadę - jak ktoś chce mówić o problemach to mówi - a jak nie - to życzę powodzenia i nie wyciągam z niego ;)

A temat pozytywny i pozytyw dzisiejszego dnia - oczywiście złoto i ME Otylii - to był wyścig :spoko:
No i długo nie zapomnę tej dekoracji ... w czepku - bo zaraz po niej musiała wskoczyć do basenu i płynąć w półfinale swej koronnej konkurencji :taktak:
I jutro trzymamy kciuki !!

Pozdrawiam wszystkich
ro29

Nikt szczegółów od Ciebie wyciągać nie będzie. To jest publiczne forum i ujawniasz tylko tyle ile sam chcesz i nikt nie może wymagać byś rozpisywał się tu o swoim prywatnym życiu. To co powiedziałeś daje wystarczający obraz sprawy.
Nieważne o co chodzi, ważne by finał był pomyślny i taki zapewne będzie :spoko:

Co do Otylii. Oczywiście trzymamy kciuki jutro, tak samo jak za Roberta Kubicę.

:)

Pagerus 05.08.2006 23:42

Cytat:

Napisany przez Prezesik
Nikt szczegółów od Ciebie wyciągać nie będzie. To jest publiczne forum i ujawniasz tylko tyle ile sam chcesz i nikt nie może wymagać byś rozpisywał się tu o swoim prywatnym życiu. To co powiedziałeś daje wystarczający obraz sprawy.
Nieważne o co chodzi, ważne by finał był pomyślny i taki zapewne będzie :spoko:

Co do Otylii. Oczywiście trzymamy kciuki jutro, tak samo jak za Roberta Kubicę.

:)

Dokładnie - trzymamy mocno kciuki :) Ja trzymam zwłaszcza za Robertę - z dzisiejszego startu jestem zadowolony :) niech skończy ten wyścig na przyzwoitym miejscu (choćby w środku stawki) i będzie super :)

ro29 06.08.2006 00:14

Witam !

Dzięki koledzy @Prezesik i @Pagerus za mądre i dobre słowa :spoko:

A co do dnia jutrzejszego - to będzie, będzie za kogo trzymać kciuki - najpierw siatkarze mają drugi mecz z Japonią (choć to chyba przez sen, bo na pewno na mecz nie wstanę ;) ), następnie za Kubicę - a na deser - smakołyk dnia - czyli ostatnie finały ME w pływaniu - przede wszystkim Otylii na 200 metrów, ale też Kizierowskiego i Agaty Korc

Pozdrawiam
ro29

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:55.