![]() |
Witam !
Nawiązując do mojej powyższej wypowiedzi - dzień zaczął się od 3:0 z Japonią - i mam nadzieję, że to początek bardzo udanego dnia dla polskich sportowców :spoko: Trzymamy kciuki !! Pozdrawiam ro29 |
Tym razem to ja niestety nie ogl***261;da***322;em.. :(
Ale o tej porze.. niewiele wcze***347;niej poszed***322;em spa***263; ;) |
Obejrzalem mecz siatkowki - pierwszy raz w zyciu z zainteresowaniem i w calosci ;-)..
Nawet sie troche zainteresowalem tym sportem i chyba bede naszym kibicowal :-D. |
Fajnie, że wygrali (tylko czemu akurat z Japonią ;) ) - zobaczymy jak dalej będzie szło - za godzinkę siadam do TV4 i do 16 chyba nie odejdę od telewizora :P
|
pozytywne jest to, ***380;e jak si***281; budzi***322;em o 6 rano z powodu hucz***261;cego deszczu to my***347;la***322;em, ***380;e to poniedzia***322;ek :O w drodze do wc przypomnia***322;em sobie, ***380;e niedziela :D
|
Kubica na 7 miejscu - dla mnie mega pozytyw dnia :D :D :D :D :D
|
Siatk***243;wka dobry sport...
Ale wynik Kubicy to dla mnie r***243;wnie***380; pozytyw dnia, jak pisa***322;em w w***261;tku...nie chce zeby to byl ostatni wyscig, tylko poczatek serii :D |
:ognie: złoto Bartka Kizierowskiego!!!:ognie: :najlepsz: :fala: :sluze: |
Juz kolejny dzien nie pada w anglii :) posdrufka :P
|
:ognie: z***322;oto Otylii J***281;drzejczak!!!:ognie: :najlepsz: :fala: :sluze: |
Cytat:
|
no fakt :> :P
|
Cytat:
pewnie dostanie w zawieszeniu wyrok |
Cytat:
|
Cytat:
@ rycho Nie chciałem tego tematu tutaj poruszać, ale przyznam, że obserwując występy Otylli, nawet dopingując jej jako Polce, czuję pewien.. 'niesmak' wiedząc, że kary za to, co zrobiła, raczej nie poniesie (a przynajmniej nie w wymiarze takiej, jak każdy inny, przeciętny obywatel). Nie życzę jej źle, ale jednak pewien niesmak pozostaje.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:57. |