![]() |
Cytat:
|
Niedawno stuknelo mi 2 latka z moja kobieta - z tej okazji dostalem moja wymarzona bandane!!!
Z mniej pozytywnych faktow - mam goraczke, od jutra choruje, ale dzis musze odwiedzic pewien sklep w Rudzie Slaskiej - nie odpuszcze ;-)! |
Cytat:
|
Kubica wystartuje w niedziele w F1
:jupi: :najlepsz: :fala: :zespol: |
Gwizda az sie zimno zrobilo :D
A za ten filmik to by poszla reputka ale zimne i nie czule forum mi nie pozwala. A jak bylo potem ? Jakis ciezszy sprzet poszedl w ruch ? A przed chwila slyszalem reklamowke jakiegos zcegos w radiu z wykorzystaniem '' co sie stao'' :) 1000x razy lepsze niz oryginal ktory byl slaby. (89,8 we wro, moze traficie) I ostatnia rzecz, w koncu kubica rozbije jakis drogi samochodzik, na ktorym lapsie? |
Cytat:
Poszłaby reputka, ale nie mogę narazie :( |
Cytat:
Mam nadzieję, że zaliczy udany występ :) :fala: |
Kubica rozjedzie frajer***243;w :D
Teraz co***347; jeszcze bardziej pozytywnego - id***281; zje***347;***263; ***347;niadanie - ma***322;a rzecz a cieszy :piwo: :D |
Ja ju***380; po ***347;niadaniu! :jem:
|
Ja te***380; ju***380; po ***347;niadanku :)
Zaraz obiadek :D - zupa chmielowa :piwo: |
ja tez po sniadaniu:)
ediy: dostalam komplement:"ladnie wygladasz, bo promieniejesz jak kobieta w ciazy" |
ja w pi***261;tek (04.08) jad***281; do Ch***322;apowa i zostaj***281; tam na osiem dni :)
mam nadziej***281; ***380;e pogoda dopisze ... |
Witam !
Cytat:
Cytat:
Tamta sprawa - można by ogólnie rzecz - ruszyła z miejsca - akurat tamten dzień nie okazał się wcale taki zły - ale też - co jest minusem - nie wszystko - a nawet większość spraw nie ułożyła się tak jak myslałem - cóż takie zycie ... Sprawa jest "w toku" - więc jeszcze wiele przede mną - sam jestem w znacznej części temu winien - ale cóż ... I przepraszam, że piszę tak ogólnikami - ale jakoś na razie nie mam siły o tym mówić ... I jeszcze raz dzięki za wsparcie - Wasze słowa były dla mnie naprawdę ważne ... Nie byłem na Forum przez ostatni tydzień - akurat nie ma to w większości związku z powyższym - aczkolwiek za jakiś czas mogę tutaj pojawiać się trochę rzadziej niz zwykle - ale na pewno o Was nie zapomnę !!! Ale na razie jestem i zabieram sie do przejrzenia co działo się tutaj przez ostatni tydzień ;) Pozdrawiam ro29 |
ro29może jakaś podpowiedź o co chodzi, bo tematów na forum jest tyle, że ciężko spamiętać a większość uczestniczy też w innych........
linka do tematu po prostu |
witaj z powrotem ;)
powiem tyle: Kiedy rzeczy id***261; ***378;le, nie dotrzymuj im kroku :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:53. |