![]() |
Skoro już się odnalazł, to leci po kratę!
|
Mnie w internetach w ogóle ostatnio coraz więcej brakuje. Coraz mniej w nich siedzę, coraz bardziej mam wrażenie, że to co widzę już wcześniej widziałem, czuję się coraz bardziej widzem patrzącym z boku niż uczestnikiem. Forum to prawdziwa ostoja :haha:
Dla starych wypijaczy powiadasz? :fiu: |
Jeju, przypomniałem sobie o forum, to bardzo pozytywna rzecz, bo czegoś mi w tych internetach brakowało ostatnio :) Pozdrowienia dla starych wyjadaczy:)
|
Odżył tempomat w moim aucie :jupi:
Przestał działać kilka miesięcy temu, nie było okazji się nim zająć ale brakowało mi łobuza :> Wczoraj wymieniłem sobie olej w skrzyni biegów i przy okazji standardowo przejrzałem elementy pod maską - przewody wysokiego napięcia, podciśnienia, bezpieczniki. Tylko je wyjąłem i włożyłem, ale widocznie ten od tempomatu, mimo że nie spalony, nie łączył. Dziś od niechcenia włączyłem tempomat i wszystko działa jak złoto :D |
|
Tam tramwaj nie chodzi.
|
W Łodzi bywa różnie.
|
A czasem w Łodzi ktoś nie bywa?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ajsmak to abstynent :'(
przyjeżdżaj do krakówka toast2 |
Z pozytywnych rzeczy - dzis jade do Wroclawia. Niestety sluzbowo, ale dobra wiadomosc jest taka, ze zostaje do jutra. Jesli ktos z Wroclawskich forumowiczow ma ochote wypic piwo to serdecznie zapraszam! :piwo:
|
Afryka jest na południu, czyżby Syria?
|
A co myślisz że mi pieniądze z nieba spadają? :P Od miesiąca jestem w robocie tylko nieregularnie (jak coś jest :D )
|
no co Ty :ysz: Poszedłeś do roboty :hahaha:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:53. |