![]() |
A ja dzis zarobilem w ciagu 2 godzin cale 1700euro ;) to gruby pozytyw!!
|
W ciagu 2 godzin powiadasz :idea: wiem juz, ostatnio codziennie jesz schabowe, moze Ty w jakims konkursie wystartowales i po 2 godzinach wygrales;) - zjadles najwiecej:D
Tak czy siak to duzy pozytyw :piwo: |
ciekawe z czym ten schabowy? :)
|
a ja jem mielonkę na chlebie z masłem, nie wiem czy co¶ zarobię (a raczej czy kasę dostanę) mgła zaczęła zamieniać się w ¶nieg, padły mi sterowniki od grafy - zinstalowałem najnowsze, mam ochotę pojechać na narty, ale nie pojadę, więc nie mam się czym martwić ||
|
kolejny, beznadziejny dzien szkolny sie zakonczyl - oczywiscie nie obylo sie, zeby nas na ostatniej lekcji [chemia] nie zatrzymala na 15-sto minutowej przerwie + 5min kolejnej lekcji.. :|
i tak - jutro i pojutrze skrocone lekcje, wiec zleca szybko i.. FERIE! i narazie chyba nie ma nic bardziej pozytywnego.. pozdro ;) |
Nas pani od chemi zawsze zaczymuje,przychodzi prawie zaraz po dzwonku
i nie wyrabia z tematem to musi zawsze nas zaczymać 10 minut. (( Tylko dzi¶ jaki¶ wyj±tek,że odrazu mogli¶my i¶c do domu:) (Pewnie się jej spieszyło gdzie¶ || ) |
Cytat:
|
Cytat:
"czeba", "zaczymywac" itp. :) pozdro ;) |
Co¶ pozytywnego!!!!!
|
A ja dzisiaj będ±c bramkarzem strzeliłem piękn± bramkę z 30 m.Czekam na powołanie do kadry Brazylii, ewentualnie mogę pomóc naszym orłom:)
|
zainstalowalem moja ukochana gre i po raz n-ty bede ja przechodzil :D
zebym tylko czas znalazl :) |
prowadze ciężk± kampanie walki ze stresem narazie jest 2:0 dla mnie na dzi¶ :D
|
gadam na ircu, pierwszy pozytyw
zjadlem kolacje - drugi czekam na odcinek losta, ktory dzisiaj/jutro ma byc! jak sie pojawi - jeden z wiekszych pozytywow ostatnich dni :) pozdro ;) |
pozytyw
2 dni i ferie :P :D |
dobra, to teraz ja
ten rok zaczal sie dla mnie przepieknie :jupi:, oby tak dalej podwyzka :], dlugi i przemily urlopik w zasypanej sniegiem Wisle :balwan:, spokoj :spie:, rozwija sie zwiazek zawiazany na koniec ubieglego roku :serdusz:, autko sie spisuje doskonale :jeep:, komputerek tez :pisze:, benzyna w miare tania :fiu:, normalnie raj na ziemii prawie ogolnie ogromnie POZYTYWNIE mi sie teraz zyje, az sie chce zyc dalej :ok: pozdrawiam i zycze wszystkim samych pozytywow w tym roku :piwo: :fala: P.S. fajny topic :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:35. |