![]() |
Cytat:
|
ja w poniedzialek poszedlem na silownie i pobilem moj rekord w wyciskaniu na klate
|
A ja zrobiłem swoje pierwsze menu w DVD i działa! :jupi:
Tylko jedno przycięcie, na samym początku, ale już mi się nie chce bawić. :D |
:) wstalam:) i jestem juz w prracy cala i zdrowa:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a czy dzis jest ktos pozytywnie nastawiony - czyzby nie :)
|
Pozytywnie zaczety pozytywny dzien :D
|
Na razie jest dość pozytywnie... :)
|
caly weekend z laska - to jest pozytywne ;)
wczoraj od rana do nocy (dosłownie) na WOŚP - rowniez dobre :) jedyne co mi sie nie podobalo to chodzenie po autostradzie o 1 w nocy przy temp -15 stopni.. ale to pozytywny temat ;) |
Siedze w pracy przy biurku i wlasnie wcinam schabowego ;)
|
Cytat:
|
troche przesadziles z tym schabowym - glodny sie zrobilem, chyba musze leciec cos zjesc
|
nie liczac tego, ze na lekcjach informatyki musialem robic tabelki w wordzie - to jest to dosc pozytywny dzien..
na 17 ide do kregarza to mnie troche ponastawia :D, pozniej przygotuje sie do szkoly na jutro, sprobuje cos linuxroot'owi zrobic, choc i tak pewnie nie bedzie juz mi sie dzisiaj chcialo, a potem juz do weekendu zleeci - i sie zaczna ferie, ahhh.. a! i maniacy losta - w srode bedzie 10 odcinek 2. sezonu! :D to jest baardzo pozytywne pozdro ;) |
pozytywne jest to, że pogoda jest pozytywnie nastawiona,
na niebie przez cały dzień świeciła pozytywna choć słaba żarówa czasami mniej pozytywnie oślepiała mnie w samochodzie, ale wolę już to niż wieczną szarość i na przykład pluchę, która nieunikniona, ale na razie nie nadejdzie (a śnieg wysycha, więc będzie mniejsza) jutro może będę miał chwilę na spacer i foty :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:21. |