![]() |
Z pozytywów - partnerka dała się namówić na zmianę wiekowego laptopa (którego nie miałem już siły co i rusz reanimować), na poleasingowego Precision M4800. Do tego dorzucę SSD i będzie spokój. :fiu:
Z negatywów - tych jest więcej, ale to już nie w tym temacie. :nieee: |
:spoko:, a owszem ;)
A z pozytywów - Stephen Hendry wraca do touru :D |
Cytat:
|
w koncu mnie wzielo
nabylem droga zakupy chromebooka i stwierdzilem, ze nagram pare filmikow pokazujacych jak na codzien pracuje sie na komputerze majacym tylko przegladarke zapraszam na YouTube na pierwsza czesc - unboxing https://youtu.be/JZAVtgHhcIk lapki w gore i suby :D poczatki trudne, pare bledow zrobilem ale nie da sie powtorzyc unboxingu (nie kupujac drugiego kompa) wiec niestety postaram sie poprawic dopiero w kolejnych odcinkach |
Zapewne leży w stanie stabilnym.
|
ok, KaiQ wsiem czekajem na wiesci
co u Ciebie Druchu/? |
ucaluj i ukochaj
skarby tymczasem :sluze: |
Cytat:
|
Jestes pewny ze twoje nie adoptowane lol2
|
Mam dziwne dzieci. Nie łapią się do pokolenia "daj". Miałem trzy miesiące przerwy w pracy (4 lata temu) bywało, że zastawałem pełną lodówkę nie wiadomo skąd. Zabierano mi auto (mając dwa swoje) i oddawano zatankowane pod korek gazem i benzyną.
|
Mają to w genach. Po drugim z rodziców :rotfl:
|
Ok, to się da jeszcze zrozumieć (pewnie wielu przedsiębiorców odruchowo odpowiada swoim pociechom "z czego? :haha), ale skąd to się bierze, że dzieci od nikogo się nie uczą, a wszystkie jak jeden mąż stosują zwroty "to niesprawiedliwe", "robisz mi wszystko na złość", rzecz jasna "jesteś najgorszy/sza na świecie" (to jeszcze nie u mnie, ale już, zaraz i się doczekam) itd. :P
Hmm, a może właśnie to nieprawda, że się nie uczą - dzwonią do siebie po nocach, albo Teams odpalają i prowadzą nauczanie zdalne? :w00t: |
slowa dzieka w kolejnosci udzenia sie:
|
Ojciec jest potrzebny zawsze. Żeby dawał pieniądze k***a
|
Zdecydowanie tak, jak nie pozniej lol2
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:38. |