![]() |
Cytat:
Cytat:
|
No twarze możesz zamazać...żeby nie było.
|
Nie ma takiej mozliwosci, grozi to rozwodem i wydrapaniem oczu przez owe kumpele jak by pocieklo , ale nic nie zostalo oszczedzone i nic nie bylo swiete nawet zabawki dzieciakow i pomyslec ze to dorosle kobiety lol2
|
O! Wrzuć tu coś demonstracyjnie, to się jakoś wartość wyszacuje :D
|
Hehe chcialy juz sie dopasc do telefonu na spole z moja luba , ale pilnuje go dobrze to byly wlasnie jakies 3 godziny wyciete z zyciorysu bo mowia ze nic nie pamietaja tylko jakies przeblyski :D
|
Cytat:
|
Jeszcze zostalo , ale juz im starczylo grzecznie po mojej namowie poszly spac i przestaly rozrabiac i sie dalej doglebnie kompromitowac , jak im pokazalem na zdjeciach co robily to niewiedzialy gdzie se schowac ze wstydu lol2
|
To znaczy, że było tyle co trzeba :D
|
Barek mam wyczyszczony po poniedzialkowych urodzinach mojej lubej , a pozytyw jest w tym taki ze bylo duzo za duzo gorzalki i kumpele mojej zony pod koniec imprezy ganialy juz w bieliznie i nie tylko :>
|
Ja mam piwo.
|
Trochę masz, ale w całości widzę tylko 2 piwa. :>
Przywiozłem 4 puszki, czyli też nie mam piwa. :D |
Ilość załączników: 1
|
W pokoju mam 28,4, wsiadam na rower i jakę po kefir, jogurt na chłodnik, ale zanim chłodnik się zrobi i schłodzi, to coś chłodnego też przywiozę, ze 2 sztuki tylko, bo zawału nie chcę dostać. :szczerb:
Załącznik 71730 |
Dziś, o dziwo, się zachmurzyło :spoko:
Ale i tak duchota jest po poprzednich dniach, ale pewnie większa by była z pełnym słońcem. |
Można pić! Tylko nie wiem jak ten Carlsberg, bo robiony w Polsce jest obrzydliwy?
Ja bym zaczął od Leffe, później Grolsch... a później, to jak leci :rotfl: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:15. |