![]() |
Zdalem wewnetrzny teoretyczny :D 0 bledow :D
W czwartek juz na pierwsza jazde jade ... ;) |
Cytat:
W czwartek też mam pierwszą jazdę na A i B :) |
pozytyw - ***321;y***380;wi***324;ski nie jest ojcem dziecka Anety Krawczyk
|
hmm u nas koles w grupie zdawal na A i chyba jazd juz nie moze robic :> a moze ma czekac an egzaminy do kwietnia ??? :> sam juz nie wiem ;)
Wlasnie wrocilem od mojego S***322;odziaka z Poznania ... :) |
Cytat:
|
napisa***322;em FAQ :czytaj:
musze jeszcze dzi***347; doko***324;czy***263; :taktak: ide spa***263; sayonara |
wrocilem z Biegu Sw. Mikolajow z Torunia (polmaraton)
piekny medal i oryginalne prezenty :) poniewaz startowalem w pelnym stroju Mikolaja (lacznie z broda!) TVP zrobila ze mna wywaid na rynku :D "przelot" 350 sw. Mikolajow (czapeczka byla obowiazkowym strojem, kilku masochistow, w tym ja, ubralismy od stop do glow :) ) z dzwoneczkami w reku przez starowke Torunia naprawde robil wrazenie! piekna sprawa a calosc, zeby zebrac prezenty dla domu dziecka :) jak bede mial zdjecia, to wrzuce cos :D |
Wlasnie wrocilem ze zlotu polskich fanow Metal Gear Solid. 3 dni grania, picia whiskey, grania, sluchania soundtrackow, grania, ogladania trailerow i grania. I przy okazji sie... zakochalem :-).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie wiem czy to pozytyw, ale zasysam susła 10.2 bo się pojawił :>
więc jutro upgrade systemu :dancing: |
ja ju***380; ***347;ci***261;gn***261;***322;em, teraz si***281; zastanawiam czy go instalowa***263;.
|
Wreszcie przyszla mi ostatnia plytka DVD z Ghost in the Shell: Stand Alone Complex ^^ a seria druga (2'nd GiG) juz zaprenumerowana i oplacona ^^
|
:) jestem szcz***281;***347;liwa dzi***281;ki @Krawaciarzowi:)
negatyw: jestem chora:( |
Cytat:
pozytywne...? co może być pozytywne? nie pogarsza się na razie...:| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34. |