![]() |
w ciąży jest, pewnie nie chce Cię denerwować przed podróżą.
|
Wo weekendzie wybieramy się z Monią w GÓRY :D Na cały TYDZIEŃ :D Dzisiaj byłem u Niej i pomagałem Jej w pakowaniu plecaka, co prawda po naszej marcowej akcji jakieś doświadczenie w tym ma ale zawsze lepiej pomóc :taktak:
Jej rodzice oczywiście spoglądali na to niezbyt przychylnie ale powiedziała że ma 18 i może jechać gdzie Jej się podoba - i to jest dobra postawa :D Dzisiaj muszę też zacząć się pakować (jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę :]) i pojutrze wsiadamy w busa i jedziemyyyy :D Do tego jestem szczęśliwy tak zupełnie bez powodu (Monia mówi, że wyglądam jakbym się najarał :D) czasami mam taki świetny nastrój a teraz to normalnie chyba wszystkim :piwo: i :vodka: postawie bo po prostu emanuję za***istością :jupi: |
Cytat:
|
Gdzie Wy żyjecie że takiego prostego zdania nie rozumiecie :szczerb:
Ruchy = wyjazdy, imprezy, akcje itp. Z tym wyruchaniem to naprawdę :rotfl: |
Ja to zrozumiałem, że jak coś będzie to pójdzie i wyrucha. Na jeden dzień.
|
Może lepiej niech nie rozwija...
|
Rozwiń proszę "jak będę na ruchy potrzebował, to pójdę na jeden dzień..."
|
Po co? Mam na jakieś 6 wyjazdów jednodniowych, jak będę na ruchy potrzebował to pójdę na jeden dzień kiedy akurat coś będzie i tyle.
Nie jestem materialistą, żeby mieć coraz więcej kosztem mojego czasu. |
Panna wezmie ile zobaczy. :taktak:
|
Mu może i 5 złoty wystarczyć ale jego panna z 25 weźmie....
|
A po co? Kiedyś wyliczył, że dziennie wystarcza mu 5 pln, to ma już na 130 dni giganta :rotfl:
|
pracuj do następnego tygodnia to zarobisz więcej ....
|
U nas koło Zabierzowa zwaliło słup i nie mieliśmy prądu. Po drodze jak jechałem z ojcem do pracy to co kilkadziesiąt metrów powalone drzewo... Armageddon normalnie :ysz:
Pozytywnie: do końca tygodnia zarobię 450zł, do tego dochodzi skombinowane 200 zł czyli 650zł. Jak znam życie rozejdzie się w 2-3 tygodnie na wyjazdach :rotfl: |
No widzisz. Zaczynasz czaić czaczę :D
|
Z języczkiem francuskim jest najlepiej bo bez syfów a przyjemność podobna :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:57. |