![]() |
Wielki pozytyw - przyszly przednie chwyty do mojego M15A4. Farba juz sie suszy. Zatem projekt zimowej konwersji do mojego karabinu uwazam za zakonczony :-)!
|
Dziś też robiłem za Mikusia - bez brody, ubrany w tradycyjny mikołajowy kolor - black ;). Ale dziewczyny się cieszyły,ze o nich pamiętałem. A to ważne dziewczyny, zajmują się moimi hm... ząbkami.
|
Polscy piłkarze wygrywają z Emiratami :D
|
zyje xD
|
Cytat:
Pozytyw: Wrocilem dzisiaj z nbox recorderem do domu, jutro wpada monter z antena i z calym zestawem do poprawnego dzialania.. Discovery HD mnie wgniecie - mam nadzieje ;-D. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 35798 a ten to się nieźle przyczaił :ph34r: Załącznik 35799 pozytywna strona dla lubiących polować i bawić się w wojnę na łonie natury :D http://www.mossyoak.com/ |
A mo***380;e stworzysz Ed odmian***281; : guerilla miejska ? B***281;dziecie walczy***263; w hipermarketach, urz***281;dach, kinach ? Dochodzi adrenalina w ucieczkach przed policj***261; ;)
|
Cytat:
zero strachu, że cie babcia spiesząca na promocję margaryny wózkiem skasuje :rotfl: Załącznik 35802 a najbardziej pozytywne jest to, że już przejrzałem z 1000 aukcji na allegro i wiem wszystko co chciałem :taktak: ......ale oczy zaraz mi wypadną tyłem... |
Ale się tu militarnie zrobiło :D
A temat chyba miał być o dobrych wieściach :> Developerka Rulez :spoko: |
|
Cytat:
|
Cytat:
Spore osiagniecie :-). |
Komp po wielu trudach, działa jak należy :dancing:
|
Cytat:
jeszcze raz ciesze si***281; razem z Tob***261; :taktak: i soczek bo za m***322;ody na alko x) |
Pozytyw... kac mnie opu***347;ci***322;... pewnie na nied***322;ugo, bo do jutra, ale jednak :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31. |