![]() |
Cytat:
|
rozp***281;ta***322;em wojn***281; w robocie :>
mo***380;e kolo, kt***243;ry mnie w... wyleci - i tak nikt go nie lubi :) |
A jak nie wyleci to bedziesz sie z nim urzera***322; :szczerb:
|
dosta***322;em kas***281;!!! :jupi: dosta***322;em :jupi: tylko cz***281;***347;***263;, ale dosta***322;em!!! :jupi:
dobra...postawi***281; szeciopaka......dla wszystkich :> |
Cytat:
jestem moderatorem :czytaj: |
Sytuacja dzis w pracy:
Podchodzi do mnie szef - wloch ktory po polsku jeszcze nie najlepiej ale potrafi i mowi mi: - Zawsze jak zaptam czy prawda masz mowic ze prawda! Po czym po chwili ciszy rzuca tekstem: - Roberto (inny wloch z ktorym pracuje - siedzi na przeciw mnie) to pedal. Prawda? myslalem ze sie poskladam ze smiechu - niby nic a jak mi humor poprawilo :D ps. Oczywiscie odpowiedzialem ze prawda - naszczescie wlosi maja poczucie humoru i nikt sie nie poczul urazony. |
sfajczy***322; mi si***281; telewizor :| b***281;d***281; musia***322; mie***263; nowy :D
|
Cytat:
Ich publikacji oczywi***347;cie te***380;. :tak!: :mruga: |
Cytat:
teoretycznie firma, która sprzeda mi TV powinna zabrać stary....tyle teoria w praktyce stary TV 27" nie wejdzie do śmietnika i za żadne pieniądze nie wezmą go śmieciarze... ale mam młot 5 kilowy na dluuugim trzonku || więc film będzie na pewno :D |
no co Ty, jak masz mlotek to upchniesz :D
i masz racje - filmuj upychanie ;) |
Cytat:
|
dwa lata temu upchnolem malym, polkilowym mlotkiem tapczan do smietnika ;)
co prawda mlotek tez wyladowal na smietniku i musialem kupic nowy :fiu: aha - wczesniej to samo spotkalo stara mebloscianke :D |
Fajnie wlasnie dzwonilem do kumpla ktory ma tego samego instruktora co ja ... Podobno 30 min tluamczyl co to jest skrzynia bieg***243;w :| ...
:szczerb: no nic sie zoabczy dzisiaj o 17 .. Pozdro ;) |
@ed
to kiedy mo***380;emy spodziewa***263; si***281; premiery filmu? pisa***322;em sprawdzian z fizyki, mia***322;em ***347;ci***261;ge przyklejon***261; do klaty i pan nie zauwa***380;y***322; :szczerb: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:54. |