![]() |
We wroc***322;awskim liceum, belferka jara***322;a marych***281; z uczniami. I robi***322;a w chacie imprezki piwne. A teraz chc***261; j***261; zamkn***261;***263; za to :(. Ale NIEPOZYTYWNE !
|
hej, mialo byc pozytywnie ||
wiec wlasnie otworzylem Okocim Palone - piwo nr 2 w moim priv rankingu (zaraz po Fraterze) |
1. ciężki tydzień miną
2. operacja mojej mamusi się udała:) 3. był mój Kochany w week:) |
Jutro ide sie zapisa***263; na kurs prawa jazdy .
Aparat przyjedzie do mnie w srode :| dobrze ze wogole przyjedzie . Moj slodziak :* . Udalo mi sie zarezerwowac kurtke z reserved jedna z ostatnich sztuk w polsce .. ;p po kilku godzinach poszukiwa***324; . ;) |
juz myslalem ze chu*e pocztowcy ukradli mi paczke
ale nie! wlasnie doszla! co tam ze priorytet i czekalem juz ponad trzy tygodnie, pozytywne jest ze w ogole doszla :) (a pocztowcy juz nie wystepuja u mnie bez dodatku chu*e) |
dosata***322;em 5,4 i 3 z anglika :D
|
Zaliczylem pierwsze kolokwium na 3- :D
|
naprawili w ko***324;cu usterk***281; z telefonami, kto***347; si***281; nie ba***322; i za..... kabel telefoniczny lub ***347;wiat***322;ow***243;d, net te***380; niestety nie dzia***322;a***322; - ale ju***380; jest wszystko OK
|
macie skomplikowane powody do rado***347;ci...
s***322;o***324;ce ***347;wieci - wystarczy :D |
Cytat:
czy aby na pewno:D |
Cytat:
u mnie pada :( |
Cytat:
|
slonce? ostatnio pojawia sie u mnie tylko na 5 minut przed samym zachodem w postaci czerwonej kuli
a przez caly dzien nic... najlepsza byla i tak niedziela - przez cala dobe mialem taka mgle, ze ulicy za oknem nie widzialem |
Wyszedlem ze szpitala juz na stale..
Teraz tylko wrocic do codziennosci :-). |
Przyszla karta pamieci :D , jestem juz w domu czego chciec wiecej ? ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:26. |