Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

Blackegg 19.12.2005 14:35

Piekny dzien. Slonce snieg i poranna kawa! :D

Predi 19.12.2005 15:37

wlasnie sciagam sobie mase filmow z dc coby miec co ogladac na swieta :) i to jest ZAJ*** pozytywne :)

ed hunter 19.12.2005 17:10

Cytat:

Napisany przez rycho
Śpi?
Pił z Tobą coś?
Ty sprawdź, czy oddycha.

Spokojnie, już chyba wsiada do pociągu - ale nie tak jak w filmie "Ciało" ||

dowód życia @jou ;p
http://img331.imageshack.us/img331/446/cialo7mb.th.jpg
a ja się przejechałem z Żoliborza 'środkami komunikacji miejskiej' :podbite:

najpierw metrem do centrum - prawie ideał (trochę głośno - musiałem discmana pogłośnić :) ) a potem się zaczęło z autobusami ((

szprotki w puszce mają luz, tylko imprezy robić; przedświąteczne autobusy to obleśny horror :zygi:

ale teraz już siedzę, piwko sobie łykam, łyczkamy małymi, lecz częstymi i jest ok ;)

rycho 19.12.2005 17:28

Cytat:

Napisany przez ed hunter
Spokojnie, już chyba wsiada do pociągu - ale nie tak jak w filmie "Ciało" ||

Nie wiem jak, było w filmie "Ciało".
Wiem, że do rana było ostro.
Pytam, czy nasz najlepszy kolega wsiada do właściwego pociągu?

ed hunter 19.12.2005 17:42

Cytat:

Napisany przez rycho
Nie wiem jak, było w filmie "Ciało".
Wiem, że do rana było ostro.
Pytam, czy nasz najlepszy kolega wsiada do właściwego pociągu?

w filmie "Ciało" kolo napił się przez pomyłkę jakiegoś świństwa, że się nawet nie psuł po tym.

kolegę @joujoujou zawiozłem własnoręcznienożnie do centrum, samochodem bez szyby na tyle i poszedł się spotkać pod metalową choinkę z kolegami z innego forum. dzwoniłem gdy był w kolejce po bilety, nie pytałem gdzie i po jakie, ale wyraźnie słyszałem dworzec - poćg z prewsdqy do gtwarfyp będzie ędzie albo ni przbedzi. po głosie sądzę, że kolesie nie napoili go zbytnio - chyba wiedział, że jeszcze nie czas do Irlandii :jezyk:

rycho 19.12.2005 17:49

Cytat:

Napisany przez ed hunter
w filmie "Ciało" kolo napił się przez pomyłkę jakiegoś świństwa, że się nawet nie psuł po tym.

kolegę @joujoujou zawiozłem własnoręcznienożnie do centrum, samochodem bez szyby na tyle i poszedł się spotkać pod metalową choinkę z kolegami z innego forum. dzwoniłem gdy był w kolejce po bilety, nie pytałem gdzie i po jakie, ale wyraźnie słyszałem dworzec - poćg z prewsdqy do gtwarfyp będzie ędzie albo ni przbedzi. po głosie sądzę, że kolesie nie napoili go zbytnio - chyba wiedział, że jeszcze nie czas do Irlandii :jezyk:

No to wszystko pozytywnie.:D

ed hunter 19.12.2005 19:55

Cytat:

Napisany przez rycho
No to wszystko pozytywnie.:D

e dryndnę czy wylądował :haha:

Smartek 19.12.2005 20:24

Cytat:

Napisany przez ed hunter
e dryndnę czy wylądował :haha:

o ktorej byliscie pod choinka? ja kolo 17 dzisiaj w wawie kolo tej choinki tez bylem, bo wycieczka do imaxu to odrazu podskoczylismy..:)
pozdro ;)

legion 19.12.2005 20:35

no cos pozytywnego to swieta :) mam nadzieje ze moja matka zrobi swoje swiateczne przysmaki :D

andrzejj9 19.12.2005 21:16

Cytat:

Napisany przez Smartek
o ktorej byliscie pod choinka? ja kolo 17 dzisiaj w wawie kolo tej choinki tez bylem, bo wycieczka do imaxu to odrazu podskoczylismy..:)
pozdro ;)

A tak bardziej neutralnie (ale może niech będzie i pozytywnie ;) ). Na czym polega ten cały IMax? Czy tam nadają filmy w HD może?

Smartek 19.12.2005 21:37

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A tak bardziej neutralnie (ale może niech będzie i pozytywnie ;) ). Na czym polega ten cały IMax? Czy tam nadają filmy w HD może?

to jest 3D (takie PRAWDZIWE!), ze masz rzeczy przed oczami i praktycznie Cie otaczaja .. nie da sie opisac jesli ktos nie byl..
obraz jest b. duzy 24m na 12m - cos takiego
pozdro;)

ed hunter 19.12.2005 21:50

Cytat:

Napisany przez Smartek
pozdro ;)

to Ty w czarnej czapce strzelałeś foty tego złomu :O ?

sayan 19.12.2005 22:04

wy to przynajmniej macie choinke :) a umnie w miescie piątkowy wiaterek .. wywiał z powierzchni ziemii, tą postawiona w centrum miasta :)

Smartek 19.12.2005 22:41

Cytat:

Napisany przez ed hunter
to Ty w czarnej czapce strzelałeś foty tego złomu :O ?

jesli miala czerwony (slabowidoczny) napis Smartek to tak :D
hehe, z komorki...
no nie mow, ze mnie widziales, bo sie chyba pochlastam?

JacoM 19.12.2005 23:14

Ps Czy warto isc na King Konga ?? Zerknijcie na moj Avatarek ;)
Ps 2. Bylem na premierze we Wrocku << pozytyw :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:40.