![]() |
Piekny dzien. Slonce snieg i poranna kawa! :D
|
wlasnie sciagam sobie mase filmow z dc coby miec co ogladac na swieta :) i to jest ZAJ*** pozytywne :)
|
Cytat:
dowód życia @jou ;p http://img331.imageshack.us/img331/446/cialo7mb.th.jpg a ja się przejechałem z Żoliborza 'środkami komunikacji miejskiej' :podbite: najpierw metrem do centrum - prawie ideał (trochę głośno - musiałem discmana pogłośnić :) ) a potem się zaczęło z autobusami (( szprotki w puszce mają luz, tylko imprezy robić; przedświąteczne autobusy to obleśny horror :zygi: ale teraz już siedzę, piwko sobie łykam, łyczkamy małymi, lecz częstymi i jest ok ;) |
Cytat:
Wiem, że do rana było ostro. Pytam, czy nasz najlepszy kolega wsiada do właściwego pociągu? |
Cytat:
kolegę @joujoujou zawiozłem własnoręcznienożnie do centrum, samochodem bez szyby na tyle i poszedł się spotkać pod metalową choinkę z kolegami z innego forum. dzwoniłem gdy był w kolejce po bilety, nie pytałem gdzie i po jakie, ale wyraźnie słyszałem dworzec - poćg z prewsdqy do gtwarfyp będzie ędzie albo ni przbedzi. po głosie sądzę, że kolesie nie napoili go zbytnio - chyba wiedział, że jeszcze nie czas do Irlandii :jezyk: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
no cos pozytywnego to swieta :) mam nadzieje ze moja matka zrobi swoje swiateczne przysmaki :D
|
Cytat:
|
Cytat:
obraz jest b. duzy 24m na 12m - cos takiego pozdro;) |
Cytat:
|
wy to przynajmniej macie choinke :) a umnie w miescie piątkowy wiaterek .. wywiał z powierzchni ziemii, tą postawiona w centrum miasta :)
|
Cytat:
hehe, z komorki... no nie mow, ze mnie widziales, bo sie chyba pochlastam? |
Ps Czy warto isc na King Konga ?? Zerknijcie na moj Avatarek ;)
Ps 2. Bylem na premierze we Wrocku << pozytyw :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:40. |