![]() |
Kupiłem od znajomego jego opla, w którego na parkingu wjechał wózek widłowy. W ten sposób za grosze wymienię sobie swój zacierający się na panewkach i jeżdżący od 8 lat na gazie silnik z przebiegiem 240 kkm na 3 lata młodszy, z przebiegiem 130 kkm, który LPG nigdy nie widział :D
|
za darmo jest Amnesia: The Dark Descent na steamie, co jest dość pozytywne samo w sobie, bo gra jest klimatyczna...
|
jak dużego partyzanta wyciągnąłeś xD
|
Odważyłem się wydmuchać nos - laryngolog przestrzegał by (przynajmniej na początku) robić to jak najdelikatniej - i teraz to już w ogóle jest zaje*iście. :D
|
Zmieniłem sobie pastę termo w karcie, co prawda jakaś stara ale i tak lepiej działa, bo z poprzedniej pasty zostały same resztki :P
|
gdybyś tylko widział ile bandażu włożyć do nosa potrafią...
|
Ponad 2,5" - to jakby wyjęli z Ciebie obcego! :O
No to oby do soboty :D |
Ejtam, nie jest źle!
Ba, w piątek, najpóźniej w sobotę wrócę do browarów! :D Ale dziękuję Ci za dobre słowo, przyjacielu. :) |
ależ mi ciebie żal, duuużo zdrówka :spoko:
|
Ilość załączników: 1
Kolejna wizyta u laryngologa już za mną.
Nie miałem pojęcia że jeszcze mi coś w nosie zostawili (prócz szwów). A jednak! W każdej dziurce po jednym kawałku czegoś niebieskiego plastikowego, o takie: Załącznik 72551 Jak oni to tam wcisnęli - pojęcia nie mam. :nieee: Ale jest olbrzymi pozytyw - wreszcie mogę w miarę normalnie oddychać! :jupi: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jak wczoraj usnąłem przy komputerze, to myszka uciekła, tak chrapałem. :szczerb: Po operacji nosa ma się piękne lima podbite, możesz założyć czarny płaszcz i straszyć nocą. || |
Codziennie rano jak wstaję to bolą mnie plecy.
Teraz dałeś mi do myślenia że to może być od za wielkich uszu:idea: A na poważnie to szybkiego powrotu do formy i dużo zdrowia życzę:spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:40. |