![]() |
Dzień się skończył, ładuję rozładowany telefon, jutro około 10 można dzwonić. :]
|
Bo to jest tak, że tych co robią do 16 zwykle pilnują ci, co robią do 14. I wiadomo, co jest - ale wiedzą to tylko ci, co zostają do rana :taktak:
|
Na zlocie trzy i pół, to miałem po przebudzeniu! :D
Anyżówka jest świetna, ale nie dla tych co nawet kminku nie lubią. :) Nadzwoniłem się sporo, ale chyba będzie koniec, ludzie pracujący do 14 właśnie znikają. :] Ci co robią do 16 też. :| |
Wiesz, jeden przykład, że u kogoś nic się nie zmienia wystarczy.
Poczułem się wyróżniony. |
w Jarsonowej wyliczance zabrakło toastu za Joannę i Mariusza toast2
|
Po propozycji Jarsona na pewno coś by się u mnie zmieniło.
Nazajutrz :szczerb: Zwłaszcza po anyżówce :rzygi: |
eee, spokojnie możesz przekroczyć irlandzkie 0,8 :spoko:
na zlocie miałeś jak nic ze 3,5 promila, a nawijałeś literacką polszczyzną :spoko: |
Powiem wam tak, ŚWIETNE pomysły, ale dzisiaj robię taką pracę, że muszę z ludźmi gadać przez telefon, więc wymaga to ode mnie trzeźwości, też nie przesadzajmy, ale poniżej 0,8 muszę być. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
1. Za Jakuba, Urszulę, Elżbietę, Bernarda, Celinę, Dobromiła, Dacjusza, Wszebora, Pelagiusza, Hilariona, Bernarda, Pelagię, Hilarego. 2. Za Grzenia, że u niego nic się nie zmienia. 3. Za Reetou, że jest tam, a nie tu. 4. Z powodu zmiany pogody. 5. Z powodu wzrastającej liczby ścieżek rowerowych w powiecie pilskim. 6. Eee... Wygraliśmy coś ostatnio? 7. Za kierownika planu zdjęciowego! 8. Za wszystkich forumowiczów miast i wsi, a ludziom żyło się dostatniej! 9. ZA PANIOM PELAGIĘĘ! 10. ZAa-aa aa... hep... |
Okazja?
A np. to, że leftingujesz ałto? :idea: |
Kupiłem na szczęście tylko 2 siary cydrowe, nie wiem czy drugą wypiję, chyba nie :nieee: a walić jest co, anyżówka, czysta, jakieś zdobyczne wino czerwone... ale jakoś nie mogę wymyślić okazji... :hmm:
|
:wow:
Co dzisiaj walisz? |
Kaloryfer nie zastąpi ud gorących pożądania
Kiedy to się wreszcie skończy, znowu dzisiaj nic ze spania Błyszczą sznyty na mych rękach, już na dworze całkiem ciemno Gdzieś na pryczy sąsiad stęka, kiedy będziesz razem ze mną Kiedy wątłe twe paluszki pogładzą me tatuaże Kiedy szczupłe twoje nóżki oplotą mnie żądne wrażeń |
a jesteś pewien, że to była dziewczyna, może mu się orientacja w wiezieniu odmieniła.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |