Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

Matefusz 30.06.2006 21:27

Cytat:

Napisany przez Sunna
Ten pan policjant co dzis zapukal do mnie w poludnie to sie pomylil i poszedl do sasiada :)

Czyli kompa i wszystkie płytki zabrali sąsiadowi?;)

malaczarna 30.06.2006 21:29

Cytat:

Napisany przez Matefusz
Przytyłem 5 kilo :D :spoko:
Obecnie ważę 75kg i mam 187cm wzrostu ;)

gratuluje:)
a moge wiedziec jak to zrobiles???tez by mi sie przydalo przytyc

Matefusz 30.06.2006 21:31

Cytat:

Napisany przez malaczarna
gratuluje:)
a moge wiedziec jak to zrobiles???tez by mi sie przydalo przytyc

Malaczarna nie mam pojęcia. Wyskoczyłem do kuchni w samych majtach dzisiaj a mama do mnie że przybyło mi tu i ówdzie. A ja :ysz: i na wagę, no i rezultaty są. Jem dużo tostów z żółtym serem i majonezem helmansa babuni :P

malaczarna 30.06.2006 21:39

Cytat:

Napisany przez Matefusz
Malaczarna nie mam pojęcia. Wyskoczyłem do kuchni w samych majtach dzisiaj a mama do mnie że przybyło mi tu i ówdzie. A ja :ysz: i na wagę, no i rezultaty są. Jem dużo tostów z żółtym serem i majonezem helmansa babuni :P

mnie jak mama zobaczyla w opalaczach powiedziala "dziecko z oswiecimia cie wypuscili??"

Matefusz 30.06.2006 21:40

Cytat:

mnie jak mama zobaczyla w opalaczach powiedziala "dziecko z oswiecimia cie wypuscili??"

:rotfl: :haha:

malaczarna 30.06.2006 21:43

Cytat:

Napisany przez Matefusz
:rotfl: :haha:

to nie smieszne:) bo serio jestem za chuda waze 43kg do 158cm

Matefusz 30.06.2006 21:46

Cytat:

to nie smieszne:) bo serio jestem za chuda waze 43kg do 158cm

Powinnaś ważyć między 48-61kg. Uczyłem się o tym w szkole, tutaj też ciekawe info

Sunna 30.06.2006 21:56

Cytat:

Napisany przez Matefusz
Czyli kompa i wszystkie płytki zabrali sąsiadowi?;)

Mam nadzieje, ze chodzilo o cos nie groznego.

andrzejj9 30.06.2006 22:34

Cytat:

Napisany przez Matefusz

Przytycie to wbrew pozorom nie taka prosta sprawa. Wiem, bo sam od dłuższego czasu (już kilka lat będzie) staram się to zrobić (teraz już na szczęście z lepszym skutkiem). Co prawda w przypadku mężczyzn to trochę inaczej, bo odpowiednia dieta połączona z treningiem kulturystycznym, ale i tak dieta ma tu największe znaczenie. I nie jest to niestety tak - jedz to i to, to przybędzie ci masy.. :)

Generalnie temat rzeka i każdemu służy co innego, ale internet jest tutaj bardzo obszerną bazą wiedzy. Warto poszukać :)

ed hunter 30.06.2006 22:39

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Przytycie to wbrew pozorom nie taka prosta sprawa. Wiem, bo sam od dłuższego czasu (już kilka lat będzie) staram się to zrobić (teraz już na szczęście z lepszym skutkiem). Co prawda w przypadku mężczyzn to trochę inaczej, bo odpowiednia dieta połączona z treningiem kulturystycznym, ale i tak dieta ma tu największe znaczenie. I nie jest to niestety tak - jedz to i to, to przybędzie ci masy.. :)

Generalnie temat rzeka i każdemu służy co innego, ale internet jest tutaj bardzo obszerną bazą wiedzy. Warto poszukać :)

e tam, każdemy służy piwo :P

Smartek 01.07.2006 12:08

Cytat:

Napisany przez ed hunter
e tam, każdemy służy piwo :P

Cos w tym jest.
I rocznik 69' umie robic to najlepiej - przekonalem sie o tym juz kilka razy.
:-)

Sunna 01.07.2006 12:45

Dieta piwna to chyba najdrozsza z diet no i wolalbym przytyc nie tylko na brzuchu, ale jakos nie moge :/ waze ok 65 kg, chyba za duzo na rowerku jezdze.

joujoujou 01.07.2006 12:56

Cytat:

Napisany przez Smartek
[...]
I rocznik 69' umie robic to najlepiej - przekonalem sie o tym juz kilka razy.
:-)

A '68 to nie? :P

:>

ed hunter 01.07.2006 17:08

dzisiaj lato jak lubię - 26 stopni, lekki wiatr, trochę cienkich chmur, woda szumi w ogródku, noc nie będzie duszna...jest dobrze :)

Smartek 01.07.2006 17:30

Cytat:

Napisany przez ed hunter
dzisiaj lato jak lubię - 26 stopni, lekki wiatr, trochę cienkich chmur, woda szumi w ogródku, noc nie będzie duszna...jest dobrze :)

Lekko za zimno, ale minimalnie.
Popijac lightowe piwko mialem gesia skorke :).

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:17.