![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
Jeszcze ... żyje ;) A to pozytyw jest - zwłaszcza jak się uwzględni jak się dziś po południu fatalnie czułem :( Idę spać :taktak: DOBRANOC !!! Pozdrawiam ro29 |
jakies 20 min temu wroci***322;em ze spacerku .. xD nie ma to jak o 1 w nocy kolezance karimate odnosi***263; xD ||
|
@Oktawian89 gdzie***347; ju***380; widzia***322;em podobny tekst.
|
to tak z rozpedu || machna***322;em 2 takie same posty ;p
|
Ide zaraz spac, moze.
Juz ledwo dysze :). |
Cytat:
|
A dzisiaj od rana we Wrocławiu naprawdę piękny dzień się zapowiada :)
Od 8 poszedłem na taras, aby nadrobić tygodniowe lektury i naprawdę przyjemnie się na lekkim słońcu przycienionym przez liście drzewa i przy lekkim wietrzyku siedziało. Naprawdę piękny dzień :) |
@andrzejj9chyba jestes wizjonerem.
jest za***ardzo fajny dzien dzis mia***322;em ostatni egzamin kt***243;ry zda***322;emi og***322;aszam oficjalnie ze WAKACJE NASATA***321;Y :piwo: wiec: - sklepy monopolowe nie zbankrutuj***261;, - dziewczyny nie b***281;d***261; sie nudzi***322;y - czas odreagowa***263; ( w jaki spos***243;b hmm nie powiem ]:-> ) everybody rock'n'roll wiecie jeszcze co to jest rock'n'roll;> <sex,drugs and metal> buhahahaha |
Cytat:
|
a ja właśnie chciałem powiedzieć, że bardzo pozytywne jest to, że jestem ostrożny..
w odróżnieniu od pewnego jegomościa || http://fakty.interia.pl/news?inf=766753 |
a ja nadal swoje - jest taka zajefajna pogoda i tak zielono (woda ogr***243;dkowi robi dobrze, tylko traw***281; trzeba skosi***263;), ***380;e a***380; mi***322;o :)
|
Cytat:
A co rosnie ? |
a ja zyje po weekendzie:) bylo swetnie i jako jedyna pamietam wszystko:), a wcale nie zostawalam z piciem w tyle a nawet przeciwnie :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:51. |