![]() |
Tak
|
no i mamy pi***261;tek :D
|
Cytat:
|
Nie
|
Jutro sobota i pierwsza od bardzo dawna strzelanka na budynku - cieszy mnie to niezmiernie bo las zdazyl mi sie juz znudzic ;-).
|
Ostatni egzamin w niedziele i wakacje :D a raczej wolne od szkoły bo do pracy chodzić trzeba ;)
|
obudzi***322;em si***281; z b***243;lem ***322;okcia.
|
jutro sobota nareszcie znowu bede m***243;g***322; zrobi***263; co***347; dla swojej firmy.....
pojutrze niedziela uwielbiam robi***263; cos dla firmy w niedziele :) |
Za parę dni dostanę dodatkową premię, z powodu rekordowego zysku firmy w I półroczu :)
|
Cytat:
|
Jestem szczesliwy, kupilem antenki do modemu na PCMCIA i mam teraz EDGE na dzialce! :-D
Super. |
dostalam zwrot z podatku:) :D
|
mój weekend zaczłą sie już wczoraj dzis pojechałem na szkoleniewiec luzik ,wracam do domu a Tu czeka na mnei za***ista niespodzianaka moja kochana która jak myslałem jest teraz w norwegii :D:D
wiec sie ciesze starasznie teraz sie szykujemy na wrocław by night a w sobote jedzimy do krakowa pić kawe na 8 pietrze :D:D yeaaaaaaaaaa @ mala czarna a ja jeszcze nie dostałemtez kcem kasa sie na wyjazd by przydała <shit> |
Cytat:
ona mi oddala 1000zl dostalam dodatkowa kase w pracy teraz podatek i dostaje czasem napiwki w pracy:) edit: zrobilam grafik na sierpien:) |
zrobi***322;em ostatnie (mam nadziej***281; :P) zakupy dla niejakiego j. z I. :mruga:
zajefajnie udane :) teraz zaczynam si***281; pakowa***263; a jutro w nocy frrruuu. :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:33. |