![]() |
Wolałbym odpowiedź "co tylko zechcesz" :>
|
To co podłączysz. :>
|
A co z niego leci?
|
Ilość załączników: 1
Wreszcie coś ciekawego do przykręcenia na szczycie przedwojennego miedzianego baniola do grzania wody (który teraz służy jako donica do kwiatów). Do tej pory był przykręcony jakiś mosiężny kran, teraz jest porządny kran, od belgijskiego piwka. :D
|
Cytat:
|
Właśnie wróciłem wypluskawszy się w rzece :taktak: woda ciut cieplejsza jak wczoraj ;) po obiadku herbatka z soczkiem a na deser lód o smaku truskawkowo- waniliowo-kakaowym :P
|
Wymieniłem olej i końcówki drążków kierowniczych (to sam) oraz opony. Umyłem auto i wyrzuciłem ze środka większość niepotrzebnych rzeczy oraz różnych papierków, kubeczków itp. poupychanych po schowkach. Następnie spojrzałem krytycznym okiem na dzieło i stwierdziłem, że jest względnie dobrze. Nie dobrze, bo do tego daleka droga, ale można jeździć ;)
|
Cytat:
|
Dzisiaj tylko 8h. 23.30 będę w domu. Sobota i niedziela wolne!!!
|
jest ciepło, ale jak zwykle wiatr w twarz ...
P.S. rozpocząłem sezon rowerowy ;) |
12 godzin przerwy, już prawie dwie zmarnowałem na dojazd, zakupy i obijanie się. :szczerb:
|
Na słonku dziś +33*C w cieniu +25 w pokoju przyjemny chłód +18 wiadomo niemiecki mury :D otworzyłem więc dziś sezon pływacki na mojej rzece :taktak: o tydzień później jak w ubiegłym roku :ysz: trochę zaoszczędzi się na wodzie , a mają być podwyżki :jezyk:
|
no niestety rozstałem się z Play'em bo mnie fqrvili k***a
|
coś pozytywnego hmmm... Dzisiaj wreszcie się wyśpię!!! :D to prawdziwy powód do radości :D
|
Piraci z Karbidu.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |