![]() |
To dawaj te cycki, teraz się nie wykręcisz.
|
Hehe no i to chodzi :spoko:
|
WRÓCIŁEM!
Oczywiście jak sie spodziewałem nie dali nam razem pokoju ale wystarczyło sie przekraść do Jej pokoju :D Współlokator poszedł się integrować z klasą trzecią przy Panu Tadeuszu i Żołądkowej i mieliśmy cały pokój tylko dla siebie na całą noc :serdusz: Pokoje były na kluczyk (na szczęście!), nie było ryzyka że ktokolwiek wścibski będzie nam przeszkadzał to się wyluzowałem totalnie i mogłem się skupić na Niej ;p Na szczęście łóżka były szerokie dla dwóch osób :taktak: Co tam dalej mam opowiadać... A, :cycki: widziałem :matrix: |
No Ed mi narobil smaka i dzisiaj ja mam kapusniak na boczku takim podsmazanym mniam... :taktak:
|
Temperaturo-mierz pokazuje 22,1C:wow:
|
To nie wiem, idź wykopać dół. Albo inne ćwiczenia.
|
W sumie czemu nie, tylko u mnie nie ma latarni i ciemno jak u murzyna :D
|
Pobiegaj sobie xD
|
Nie mogę zasnąć, ale jakoś będe musiał w końcu następną noc nie będe spał w ogóle :D
|
Cytat:
|
Nie rozumiem co w tym takiego dziwnego że mężczyzna pisze miłe słowa dla swojej kobiety. Dla mnie to całkowicie normalne i do tego romantyczne :mruga:
|
Zapewniam cię, że jeśli nam się coś nagle odmieni, to będą tym równie zaniepokojone, jak my :D
|
Co jest w tym dziwnego? Ucieszą się pewnie że Wam się coś odmieniło i może zaczną wspominać czasy swojej młodości.
Spróbujcie ;) |
Za co by mnie uznała, to nie chcę się domyślać nawet....alkoholikiem już jestem lol2
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |