![]() |
Cytat:
|
Jutro 2 kolosy - matematyka i systemy operacyjne!.... Chwila to temat o pozytywach tak.... :| a wiec moze pozytyw taki ze jestem na nie wmiare przygotowany? :|
Nie ma to jak WeekEnd w szkole :| Ale pozytywne beda zarobki kiedy juz ze szkola skoncze ^^ |
Nie martw sie, ja dzis 2 egzaminy mam... Wlasnie sie klade spac i licze, ze jakos je zdam ;-). Ogolnie uczylem sie metodoa o wloskich korzeniach i wloskobrzmiacej nazwie - "P'ierdoletto" ;-D.
|
Ja mam w poniedzialek ... znaczy sie jutro :) z informatyki. Jak widze przerzutniki, bramki, rejestry...to mnie juz muli. :-P
Cos pozytywnego...wlasnie ze nie ma. Nawet dzisiaj prawie w szpitalu wyladowalem bo myslalem ze sie polamalem jak sie wy...przewrocilem na schodach..normalnie Kevin Sam w Domu :D |
Limit neo przekroczony, a ja nadal latam na pelnej predkosci ;-)
Oczywiscie ferie ON :P |
Cytat:
id***378; Bracie, id***378;.... Niech Moc b***281;dzie z Tob***261;. Wszyscy si***281; ucz***261;, kurcze, Kr***243;lewna te***380; kuje non-stop wiedz***281; jak***261;***347; (tak mi pisze na GG, ma egzaminy). Princess pewnie tez ma jakies egzaminy (ale wy***380;sze, bo jest wy***380;sza ; ) - 185 chyba albo i 187 cm...) Ja za to dzi***347; mam wolne, oglada***322;em 2 odcinki sezonu drugiego serialu ROME (Rzym) - krwawy i mroczny. Ale uczy***263; si***281; te***380; zaczn***281; bo ju***380; si***281; buduje w O***347;rodku jakis nowy system emisyjny i jeszcze nic nie wiadomo o nim ;). |
Cytat:
Limit.. ;-) |
wyje mi bez przerwy alarm w aucie :P
czy auto otwarte czy zamkni***281;te, czy alarm uzbrojony czy te***380; nie :) mam "***322;iu ***322;iu ..." ju***380; do***347;***263; --edit-- kupi***322;em sobie na wyprzeda***380;y w Factory zar***261;bista czapeczk***281; diverse'a :) |
Ferie OFF :>
Jutro do szkoly :D Limit tez przekroczylem ale nie moge nawet sprawdzi***263; bo nie moge sie zalogowa***263; na panel ... ;) |
Jutro do szko***322;y i do kumpli. :(
|
Cytat:
premier złamał rękę a ja ręcznie kuty pogrzebacz...znaki jakie z nieba czy co? :O niech no jeszcze czerwony śnieg zacznie padać... :fiu: z pozytywów to się na szczęście nie pogorszyło (no tylko ten pogrzebacz) |
Cytat:
Poczatek ferii, dobry humor i jeszcze takie teksty.. |
Cytat:
pozytyw: bardzo ale to bardzo zadowolony po obejrzeniu "Skazanego na ***347;mier***263;" negatyw: jutro do szko***322;y :help: |
Ale Ziomali zobaczysz szkolnych, poganiacie za laskami, wrzucicie kubelek na g***322;ow***281; anglisty, zrobicie film kom***243;rk***261; ;).... :)
|
NEGATYW - leje jak cholera, ***347;nieg si***281; topi :'(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:29. |