![]() |
Ilość załączników: 1
:jupi:
|
wampiry raczej chlepca krew.
|
Cytat:
Jak się jakiś czas temu dowiedziałem, że Honorowi Krwiodawcy I stopnia nie płacą za komunikację miejską, to mi się żal zrobiło, że nie oddawałem osocza (można częściej niż krew, a i tak liczy się jak oddanie pełnej jednostki). Krew oddaję parę lat już, a zaczęło się dość prozaicznie - bałem się igieł i starałem się je omijać na wszelkie możliwe sposoby (u dentysty wolałem borowanie bez znieczulenia niż zastrzyk) i doszedłem do wniosku, że tylko jeśli z własnej woli dam się ukłuć wtedy, gdy nie muszę koniecznie, to mi przejdzie :taktak: Tak czy owak warto moim zdaniem, szczególnie, że cel szczytny. |
mój cudny synek poszedł już spać:) co oznacza ze nie muszę z nim walczyć do 2 w nocy aby go uśpić:) jupi
nie biorę już leków:) |
Zuch baba :spoko:
A browary jakoweś ty masz? Jest okazja, to by trzeba :) |
Cytat:
musze was zostawic i wyjsc z psiakiem:) dobrej nocki:) |
I dupa dofinansowania od ojca nie bedzie w postaci 35 tys :|
Qwa ! Też chce pozyczkę peselska na 8 lat i 1 % :| |
W sobotę nareszcie kupiłem sobie nowe buty trekkingowe. Rozważałem kilka modeli (głównie La Sportiva), ale w końcu wybór padł na model Hanzel 002 SK Brenta - skóra i skóra. Ania też sobie kupiła (mam na końcu języka, ale nie pamiętam, jaka firma i model).
Pierwszy chrzest już za nimi - czterokilometrowa wycieczka po mieście w świeżym 20-cm śniegu, którą dziś odbyliśmy :) Ania trafiła z wyborem, nie ma negatywnych uwag, natomiast ja po braku uwag do moich w sklepie i w domu, gdzie odciąłem metkę, w sobotę wieczorem doszedłem do wniosku, że są za ciasne. Dziś jadąc do Ani stwierdziłem to samo, ale na spacerze jakoś było lepiej. Później przy jeszcze jednym wyjściu zaczęło mi w nich być całkiem wygodnie, choć wciąż nie do końca komfortowo. Ale wygląda na to, że chyba nie jest aż tak źle. Czyli jednak pozytyw :taktak: |
Tak, jest. Następnym razem będzie wiedział, że buty trekkingowe kupuje się numer za duże - na wygodne skarpety miejsce. :P
|
doszły części z Anglii :D
czas zacząć przeróbke auta :> wyprzedzając komentarze: TAK - buduje przystanek autobusowy ;) |
Uff, to żeś nam zamknął usta :P
|
Przystanek z części z Anglii? :wow:
Przegiąłeś :sciana: |
Cytat:
|
I tak wyjdzie z tego budka telefoniczna.
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:12. |