![]() |
wyszedł nowy soft do noki n97 :P :) w końcu zaczyna działać jak telefon :P
|
małżonka zaczyna łapać jazdę na nartkach - całkiem sprawnie jej idzie jak na początki :)
jeszcze ze 2 miesiące i w alpy :D |
Poczekajcie, nie spieszcie się - pojedźcie za 4 miesiące :taktak:
|
Cytat:
|
Musza sie spieszyc, bo za 4 miesiace juz tak rozowo moze nie byc:szczerb:
|
wstalem
oczom nie wierze - aut na parkingu nie ma same zaspy a Zona jedzie chcac nie chca ubralem sie i poszedlem Jej odsniezyc jako pierwszy gorzej wygladalo niz bylo ;) pol godziny z miotelka i saperka - auto wyjechalo bez problemow ;) choc powoli |
Sie szykuje do bajerowania asytentki na cytofizjologii. Bedzie co bedzie, a bedzie pewnie komis jak snieg stopnieje.
Pozytyw to to, ze w koncu wolne bede mial. |
Już dwa miesiące... jak rzuciłem palenie. I to bez większego trudu, bez żadnych plastrów Nicorette czy innych wspomagaczy. Tylko silna wola zadziałała. Teraz nawet jak ktoś pali, to dym mnie wkurza. I nie mam chęci żeby zapalić.
Wielokrotnie zastanawiałem się jak to u mnie będzie przebiegało i nawet jestem trochę zdziwiony, że tak łatwo poszło. A więc jednak można pozbyć się nałogu. |
phi, trzy razy już rzucałem, ostatnio na 4 lata
i 3 razy wracałem, żadne osiągnięcie :sciana: |
Cytat:
|
zawsze powtarzalem, ze zucanie palenia jest bardzo latwe - mi sie udalo juz 10 razy :D
a tak na serio to nie pale od 5 lat (okazjonalnie tylko, raz na pol roku, popalam) |
ciepełko :jupi:
coraz bliżej wiosna :D |
Chyba tak, bo ptaszki śpiewają już od czterech dni....na razie tylko wróble i jakiś jeden nieznany mi z nazwy.
Jak były mrozy, to żadnego nie było ani widu ani słychu. |
U mnie pod ruską granicą wiosny nie widać, a te zwały śniegu, to do maja poleżą. :sciana:
Pozytywne jest to, że po przejrzeniu kilku kamer internetowych stwierdziłem brak korków w mieście, a zaraz jadę. Ale żeby nie było tak różowo, to mam naderwaną linkę od gazu, więc nie wiem czy wrócę... może na pyrkocie bez gazu, na trójce nawet pojedzie z 15 na godzinę... :szczerb: |
oddalismy dzis krew
bylo milo, chyba mi wejdzie w nawyk ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:32. |