![]() |
:hmm:
nawet nie wiedzialem, ze facebook jest tez po polskiemu jak widac nie do konca :D |
doszły odżywki z Wawy :)
dostałem gratisowe próbki i Shaker :jupi: |
Cytat:
Pozytywne jest to, że do niedawna świeciło słońce, a teraz zanosi się na śnieg - Święta, więc się nawet nie martwię tym, że nadal opon nie zmieniłem na zimowe...nauczony zeszłorocznym doświadczeniem, sam nie wiem czy zmieniać...? :blink: |
@Ed
Zmień z tyłu, a z przodu zostaw letnie ;) We Włodawie właśnie zaczął prószyć śnieg. Coś mu to słabo idzie, ale jakiś początek już jest :) Zabieram się za pieczenie serników :) |
kupiłem siekiereczkę taką kilo-sześćset będzie się działo ||
|
To chyba na bardzo dużego karpia. :wow:
|
Cytat:
a siekiera to na sąsiadów || - niech znają miejsce w szeregu :D jeszcze coś Cytat:
|
Cytat:
|
Napiszcie w końcu coś pozytywnego.
A propos - jak szlachtujecie karpie, to one też wam majtają ogonami? Chamy jedne. |
Majtają chamy bez głów - znaczy dobre są, bo umrzeć nie chcą ||
A je się, oj je się je. :jem: |
Cytat:
więcej szczegółów nie napiszę, bo to drastyczny będzie i to bardzo z pozytywów 2h i do domu :jupi: |
Moje jeszcze coś do mnie mówiły, ale nie zrozumiałem o co im szło.
|
Cytat:
|
Urlop mam :D :D
Do 5 stycznia :D |
Cytat:
Z pozytywnych rzeczy, to właśnie jadłem młody bigos z kapusty najlepszej na świecie...i najdroższej, z miejscowego warzywniaka; była za mało ukiszona, wiec w słoiku 3 litrowym została ubita i kilka dni w cieple postała - smak się jeszcze wzmocnił a kwaśność doszła do momentu wzdrygania się po spróbowaniu :D Ogólnie cieszę się ze świąt... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:36. |