![]() |
Cytat:
Cytat:
|
zauważyliście, że w każdym topiku,
prędzej czy później skończy się pijaństwem :sciana: |
Zauważyłem. Nawet zastanawiałem się, czy nie połączyć hurtem wszystkich tematów w jeden i nie przenieść do śmietnika. Łatwiej by się przeglądało nowe posty.
|
Cytat:
|
takie pomysły już były
i nie jest to nic pozytywnego :nie: |
Jadę na narty :)
Do zobaczenia za 10 dni :) :papa: |
Cytat:
|
prawdziwa burżujka :>
|
Ilość załączników: 1
|
LOL - service charge przy sprzedazy biletow? za to ze oderwali ticket od bloczka :O
a u mnie sie potrafia pytac w barze, skad te 12,5% on top :rotfl: |
Nigdy nie rozumiałem i nigdy nie zrozumiem tych "on top"
|
za to, ze siadasz przy czystym stoliku, drinki ci niosa do stolika, szklanki sa naprawde umyte, dostajesz za free jakies snaksy, darmowa wode w ilosci dowolnej a barman po zamknieciu baru pozwala jeszcze przez godzine wykancac drinka i zamowi takse, jak chcesz
oczywisice barman zna koktaile i robi je tak jak sie je robic powinno jak powyzsze warunki ci sie nie podaobaja, obok jest tradycyjny bar - ceny prawie te same, placic musisz z gory, jak zamowisz wino to uslyszysz biale czy czerwone, o koktailach zapomnij (moze to i lepiej), o 11pm wypad na mroz :) za to wiekszy wybor piw i sa z kija ale nie ma service charge (ktory nota bene mozesz odwolac ;) ) wybor nalezy do klienta ;) edit: w obu miejscach myszy sa gratis :D ale to juz urok londynu ;) |
No i tego nie rozumiem... Stolik powinien być czysty, szklanki muszą być umyte, więc dlaczego mam za to płacić +12,5%? Mówisz free woda, czy jakaś przegryzka - jaka free, jak ciągną za to 12,5% do rachunku? Łachę komuś robią? Koktajle za darmo rozdają? Charytatywnie tam nie siedzą - przy lichwiarskich marżach na alkohol powinni się cieszyć, że w ogóle mają klientów i o nich dbać. Ale nie - on top, obsługa, jak wyjdzie, i to wszystko przy społecznej akceptacji...
|
Straszyli, straszyli a wszyściutko napisałem dzisiaj :) Tylko będzie poprawka z niemieckiego, tak czuję :/
@Jou, Judas Priest dobry jest :D |
Bardzo lubiłem tę kapelę... 30 lat temu :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:06. |