![]() |
Lopata na twojej glowie wyladowala i juz sie popsula:hmm: a jak tam twoja glowa :sciana:
|
Nie wiem. Coraz mniej szarych komórek...
|
na której szarej komórce połamał tę łopatę?
na ostatniej? :haha: |
Cytat:
Dzisiaj nie bardzo miałem czas na to, zabiorę się za te kable w najbliższym czasie. Inna sprawa, że nie bardzo wiem, którą z dwóch opcji wybrać - wiercić przy framudze, czy może z tyłu szafy, psując i ją przy okazji - ani to ani to mi się nie uśmiecha zbytnio. Tak, czy tak, będzie to musiała być pokaźna dziura - kabel od PC, cztery kabelki do głośników i dwa kable zasilające... |
mielone ku*wa !
sory za offtop |
Nagarnij łopatą.
|
Z tyłu szafy, @Jarsonie. :tak!:
|
No i chyba tak trzeba będzie zrobić...
|
Cytat:
|
http://fishki.net/comment.php?id=46812 skad te pomysły :>
|
to akurat fajne - przypuszczam ze w glosnej komunalce moskiewskiej pozwala odseparowac sie od sasiadow, psow, dzieci i oddac rozgrywce :D
|
Cytat:
|
wlasnie co trzymasz w lodowce:D
Dawaj smialo, nie wstydz sie |
1. Ser gouda Sierpc - 40 dag
2. Filet z indyka wędzony - 30 dag 3. Ser Valbon Brie - niezjedzone pół 4. Masło roślinne 500g - 200g 5. Masło roślinne 500g - 500g 6. Danone Gratka mleczno jogurtowa - bez dwóch szklanek 7. Makrela wędzona nienadpoczęta jedna 8. Pół pomidora 9. Talerz po połową pomidora 10. Rzodkiew sztuk parę 11. Pasztet w słoiku Stoczek tradycja i smak 12. Olej Kujawski jeden litr 13. Mleko Twoje Zdrowie 1l 14. Mleko Twoje Zdrowie 1l 15. Ketchup Pudliszki 16. Ketchup Kotlin 17. Jeszcze to i tamto... Kurde, ale się tego nazbierało... |
mozna rozpoczac imprezke, tylk piwa nie masz, mi tez sie skonczylo
:idea: ale mam wino:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21. |