![]() |
jest dobrze, ale... :>
|
Cytat:
A niedługo nastąpi znacząca poprawa ;) |
udalo mi sie opalic:), chociaz ramiona chyba za bardzo ała bolą i pieką
|
Cytat:
ponieważ praca ciężko mi idzie zastosuje taki system: w dzień spanie w klimatyzowanym pokoju w nocy praca. wpadłem na to jaki tylko ległem na kanapie - szum klimatyzatora i wdzięczne powietrze uśpiły mnie natychmiast :D |
Dostalem sie na studia!!
Politechnika ***321;***243;dzka, Wydzial Fizyki Technicznej, Informatyki i Matematyki Stosowanej, Kierunek: INFORMATYKA:) nie dostalem sie niestety na agh... zakombinowali znowu, na kazdy kierunek trzeba bylo zlozyc oddzielne podanie, a zlozylem tylko jedno;( a zaplacilem za 5;/ |
rosol gratulujemy! :)
|
nie przewidzia***322;em dalmaty***324;czyka :nieee: bestia budzi skutecznie - jak nie chc***281; wsta***263; po jego mia***322;kach i waleniu ***322;ap***261;, przechodzi do czyn***243;w terorystycznych - najgorsze - wsadza mokry nos w ucho, li***380;e w oko, chodzi po cz***322;owieku mia***322;cz***261;c....kurna taki m***261;drala a jeszcze nie nauczy***322; si***281; do kibla chodzi***263;. przeca ja jak ka***380;dy facet nie opuszczam deski.
pozytywne jest to, ***380;e zaczynam zmienia***263; tryb dzienny na bardziej nocny, |
Cytat:
|
napisz co***347; pozytywnego :
dzi***347; odrzuci***322;em ofert***281; pracy || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Znowu się nie wyspałem... eeee... to nie ten temat :P
Swoją drogą - jest na forum alternatywna wersja tego topicu - "Napisz coś negatywnego!" ??? :rotfl: |
mile zaskoczenie po powrocie z wakacji - podwyzka w pracy:rotfl::fiu:
|
Cytat:
|
chyba wam zazdroszcze:( ja tez chce podwyzke, wogole chce miec prace na caly etat!!
to mialo byc pozytywne... gratuluje i ciesze sie ze Wy macie podwyzki:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:07. |