Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

nimal 25.08.2020 18:16

a racje nam przyznadza jak beda mieli trzydziesci... jak my swoim staruszkom... :haha:

misiozol 25.08.2020 16:50

Jesli maja nascie to zyja swoim zyciem ;)

Jarson 25.08.2020 15:35

Nie widzę nic złego w wyjeżdżaniu za granicę, ale za wyjątkiem który u Ciebie występuje - jeśli zostawia się rodzinę, szczególnie małe dzieci. Oczywiście czasem są różne sytuacje i nie zawsze się da, ale jeżeli jest możliwość się nie rozdzielać, to warto.

Jak tak patrzę na moje dzieciaki, to tak mniej więcej do szóstego roku życia one pokazują, że jesteś im potrzebny, następnie do ósmego-dziewiątego zaczynają się z tym kryć, ale ciągle jesteś, a później mogłoby cię nie być :haha: Tego jeszcze nie dożyłem, ale po znajomych widzę, że jak już mają te 14-15 lat, to całym sercem wolą, żeby cię nie było :P

nimal 25.08.2020 11:53

Cytat:

Napisany przez KaiQ (Post 1438625)
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Ten temat o pozytywach a i ja to w samych pozytywach widzę raczej. Na trzy dni przed wyjazdem za granicę mam wypadek który statystycznie przy wszystkich współistniejących okolicznościach kończy się albo śmiercią albo kalectwem, u mnie to tylko pęknięty kręg, a dokładniej złamanie kompresyjne trzonu. Jestem trochę uziemiony i za granicę nie pojechałem i kto wie czy pojadę. Patrząc na cyrki z koroną to widocznie odgórnie miałem nie jechać. Ten na górze ma co do mnie już jakiś plan. W dzień wypisu że szpitala odezwali się z jednej niedalekiej firmy gdzie zostawiłem CV, temat jest otwarty więc kto wie. Czekają aż stanię na nogi i będziemy kontynuować rozmowy. A poza tym nie zostawiłem żony z synami gdzie jeden ma dwa i pół roku a drugi zaledwie pół.
Pozdrawiam a jak będę mógł to wypiję Wasze zdrowie, tymczasem Wy pijcie moje ;)

Wysłane z mojego motorola one przy użyciu Tapatalka

:spoko:

KaiQ 25.08.2020 11:28

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Ten temat o pozytywach a i ja to w samych pozytywach widzę raczej. Na trzy dni przed wyjazdem za granicę mam wypadek który statystycznie przy wszystkich współistniejących okolicznościach kończy się albo śmiercią albo kalectwem, u mnie to tylko pęknięty kręg, a dokładniej złamanie kompresyjne trzonu. Jestem trochę uziemiony i za granicę nie pojechałem i kto wie czy pojadę. Patrząc na cyrki z koroną to widocznie odgórnie miałem nie jechać. Ten na górze ma co do mnie już jakiś plan. W dzień wypisu że szpitala odezwali się z jednej niedalekiej firmy gdzie zostawiłem CV, temat jest otwarty więc kto wie. Czekają aż stanię na nogi i będziemy kontynuować rozmowy. A poza tym nie zostawiłem żony z synami gdzie jeden ma dwa i pół roku a drugi zaledwie pół.
Pozdrawiam a jak będę mógł to wypiję Wasze zdrowie, tymczasem Wy pijcie moje ;)

DarkSlide97 24.08.2020 21:47

Szkoda Cię KaiQ, przerąbana sprawa tak się porobić :ysz: Może mam takie szczęście głupiego że łaziłem po dachach, po drabinach i jakoś nigdy nie spadłem a często łamałem przy tym wszelkie przepisy BHP.

Życzę tylko szybkiego powrotu do zdrowia i nigdy więcej takich wypadków w przyszłości.

nimal 24.08.2020 10:39

i jak KaiQ - temat o pozytywach wiec sie pochwal jak Ci idzie?

grzeniu 18.08.2020 22:17

Zapomniałeś o ekshibicjonistach. Tych dodanych w aneksie do umowy.

Jarson 18.08.2020 21:13

Cytat:

Napisany przez KaiQ (Post 1438460)
Spadłem z drabiny z 3 metrów na beton i złamałem kręgosłup. Miałem sporo szczęścia bo nie przerwało rdzenia itd. ale też mam za co być Bogu wdzięcznym.

3 metry to już nie przelewki :nie: Szczęście w nieszczęściu, że się z tego wygramolisz, oby jak najszybciej :taktak:

Cytat:

Napisany przez superrrmario (Post 1438464)
Już w domu.
Jestem rencistą. Dobrze trzymaliście kciuki!!

Lazaret czeka, podpisaliśmy ostatnio z Grzeniem umowę z NFZ-em na turnusy wypoczynkowe dla rencistów, panczenistów i emerytowanych pocztowców :)

superrrmario 18.08.2020 18:39

Dzięki Jou. Wolę być młody, zdrowy i bogaty niż na rencie.
Piękny już bardziej być nie mogę :)

joujoujou 18.08.2020 16:53

Obu forumowiczom rychłego powrotu do zdrowia. :spoko:

KaiQ 18.08.2020 14:52

No to teraz będziesz na forum jeszcze częściej :spoko:

superrrmario 18.08.2020 12:53

Na razie rok

grzeniu 18.08.2020 12:40

Łeno to trzeba zrobić porządną bibę :D
Na długo?

superrrmario 18.08.2020 12:36

Już w domu.
Jestem rencistą. Dobrze trzymaliście kciuki!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:26.