![]() |
Cytat:
|
Gdy przeglądarka Samsunga zacznie obsługiwać jakiś menadżer haseł, którego będę mógł dodać też do przeglądarki na komputerze w domu i w pracy, a do tego na tablecie, to wtedy będę mógł się nad nią zastanowić.
A taki Tapatalk pozwala mi mieć wszystkie fora w jednym miejscu, więc też dość wygodnie. Tapatalk via s10e |
Poprawione na zyczenie ;) , swoja droga nie rozumiem po co komu jakies dziwne apki skoro samsung ma bardzo dobry web browser :hmm:
|
Jak się bawić, to tylko na bogato!
A tak serio - dodawałem z telefonu przez aplikację Tapatalk i też przez tą aplikację przeglądam forum, więc nie zauważyłem, że byłem tak inwazyjny. Już się zgłosiłem do moderatorów, bo edytować posta nie mogę :( Tapatalk via s10e |
Panie tak bogato i z rozmachem, aż forumcio mi się rozjechało :wow:
|
Ilość załączników: 1
|
Giełde otwierają za tydzień! Mam nadzieje że nie wszyscy zbankrutowali :szczerb:
|
A ja padnę ofiarą koronaświrusa i trzeba sie za nową pracą rozglądać. Gdyby to jeszcE było takie proste. ...
|
a u mnie półtora miesiąca kwarantanny, już mi się za robotą tęskni :taktak:
|
Mądry rabin dałby ci mądrą radę: wprowadź do domu kozę. I przyjdź za miesiąc. :taktak:
|
jak miło Was czytać :P
BTW 1,5 m-ca pracy zdalnej ... i PRAWIE skończyły się icemacowej pomysły na remont ;) |
No przeca widać że ma, całkiem prosty i raczej dłuższy. Nie widzisz? :rotfl:
|
W dobie siania dezinformacji odpowiem ze zdecydowanie icemac :D
|
Który ma dłuższy ogon?
|
tia, dwie chudzinki :P
:piwo: coby stawy nie skrzypiały |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:39. |