![]() |
po przeczytaniu marsztuty rycha mam dobry nastrój a nwet jeszcze piwa nie otworzyłem :>
:spoko: @rycho na burmistrza!!! :spoko: |
Cytat:
Ile? edit: Cytat:
Dołączaj się. A do sklepu biegać nie trzeba. A już napewno nie Ty. "Osobom nieletnim, nietrzeźwym, w mokrym ubraniu(joujoujou)alkoholu nie sprzedajemy" |
wczoraj kupiłem 3 i zostały mi 2 :wow:
to nie jest pozytywne info....że wypiłem tylko jedno ;p no i jedno z zapasów - to chyba dwa :blink: jak mnie chęć złapie to sklep rabotajet - i to jest ta pozytywna wiadomość :D |
Cytat:
Trzy:D:D Wczoraj kupiłem 24 i zostało zero. Dziś podjechałem na drugą stronę ulicy i kupiłem 10. |
Cytat:
chyba muszę przejechać się do sklepu - widzę, że bez treningu nie ma co jechać do Szczecina :nie: @memorando się odezwał, to chyba żyje a na zlot ma bilsko. :D |
Cytat:
Komórka naładowana i czeka na telefony. joujoujou walczy chyba z krą. Ty piszesz, że chyba z Piszem nie wyjdzie. Wszystko wali w łeb. Tylko jak to wytłumaczyć joujoujou? Chłop umoczył wszystko w ten zlot. :D |
Cytat:
a z pozytywnych?? jestem szczesliwa:) :serdusz: :serdusz: :serdusz: |
Cytat:
|
Cytat:
Ty nie masz tego miodu za wiele? No to całuski. Mam nadzieję, że Twój jest czytaty.:) Ja jestem zazdrosny. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z pozytywów?
Jest jeden. Wiem, że jutro poniedziałek. Znaczy jeszcze kontaktuję. To cos podłużne z "alt" to klawiatura. To coś obłe z prawej to mysza. To coś co mi dmucha w prawą nogę to nie wiem co. Takie prostopadłościenne.. W środku coś mryga. No i jakaś blacha leży na podłodze.... Ja też leżałem stąd moje spostrzeżenia. Chyba najlepiej dalej udawać trupa. Ja je słyszę. Obie. Młodsza i starsza. Znacie to? Gderają. Nawet "Moda na sukces" tak mnie nie wykańcza. .... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:12. |