![]() |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
:> Cytat:
w Dolnośląskim mamy 4 kombinezony "szczelne" :sciana: |
Myślałem, że atakuje mózg, wtedy bylibyśmy całkowicie bezpieczni. :szczerb:
|
w śmietniku ten korona nie ma szans, :nie:
nie jest w stanie zainfekować zniszczonych życiem wątróbek miejscowych opojów :> |
Wpuszczą wpuszczą - prosto do izolatki! :szczerb:
|
Tylko żeby Cię potem nazad wpuścili :>
|
Cytat:
|
Nie przywieź koronaświrusa k***a
|
lecę do Chin :jupi:
P.S, jeszcze humor mi dopisuje :drinking: |
Ale dowodu osobistego nie uznajo, lebiegi. :szczerb:
|
Ilość załączników: 1
Pozytywnie, tesko w irlandi zna potrzeby mlodych polakow oraz irlandczykow inne nacje nie maja takiej potrzeby lol2
Załącznik 150379 |
Miał Fiestę mk2 chyba a zmienił na mondeo mk3 2,0 benzyna a w fieście gaz był :haha:
|
Znaczy jest tak, jak Fiat się ztenteguje, co robi równie często jak Ford, czyli nikt nie wie jak często, to płacimy mało, a za Forda dużo, cała różnica.
|
Co wy tam się znacie. Nie słuchacie Zientarskiego, to skąd macie się znać.
Samochody na "F" są fuj. :taktak: |
Hedżhogus uparcie jeździ fiestą piątej generacji i raz na jakiś czas płaci jakieś tam śmieszne pieniądze za różne drobne awarie, ale nic poważnego ani droższego jeszcze mu się nie przydarzyło...
Mnie to się coś wydaje, że jakby mieć Forda wprost z Ameryki, to byłby dość trwały. Mnie się F-650 marzy, tylko w wersji elektrycznej - no i miłoby było, gdyby był do niej dołączony jakiś mały reaktorek atomowy, żeby mieć z czego te maleństwo ładować :D Wówczas zużywałbym tyle energii do przemieszczania się, co wszystkie samochody z małego osiedla, a i tak byłbym największym ekodrajwerem na dzielni :rotfl: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:26. |