![]() |
Cytat:
jeszcze drugie tyle lat życia przed tobą...............a przed nimi więcej || wiem, że przyzwyczaić się nie da, ale zawsze można zacząć przytakiwać, albo coś......na to mądrego nie ma, |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
moj Pan wtedy glupowato sie usmiecha i mi przytakuje, a jak mi przytakuje to znaczy ze wogole nie slucha, a jak nie slucha to po co mam gadac??? rychu wyprobuj prztakiwanie i usmiechanie sie :) a czasem wtrac "tak tak oczywiscie" mnie to denerwuje i sie zamykam |
Cytat:
Właśnie usłyszłem coś. Komplement? Nawet GOOGLE mi tego nie wyjaśniły. Mianowicie: ..... Dotarło do moich uszu. .... .... Ale masz chuch. ..... .... Nie obrażają mnie one przypadkiem? ..... ..... |
Cytat:
|
Cytat:
@ małaczarna dla mnie (i pewnie nie tylko) dużo mówiąca kobieta to zaleta. Sam niewiele mówię, ale za to lubię i potrafię słuchać, więc to dobre uzupełnienie :) |
Cytat:
teraz tez musisz miec niezly CHUCH ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Jak się cieszę>. klawisz po prawej od dołu nie wiem do czego sluży.Taki z napisem Alt. Starsza ma wino ale zasłania się sklerozą. Nie chce dać. Młodsza jakby nie miała ojca to by nie miała nic. Życie jest okropne. |
Cytat:
ja do pozytywow dzisiajszego dnia zaliczam awans Politechniki do polfinalow ligi amatorskiej w koszykowce :D dodam, ze mialem w tym swoj, niemaly udzial! :jupi: |
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
Politechnika Wrocławska. Wiedziałem. :D Niedługo powiesz: " idę na uczelnię" :D:D |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:50. |