![]() |
koniec szko***322;y na dzi***347; :D
|
Cytat:
na Wiejską :haha: |
Fat ile Ty juz lat chodzisz do tej samej klasy - tfu szkoly chcialem powiedziec;)
Bo tylko stare wygi koncza o 12-ej:D |
Slonce za oknem - i mnie to wystarczy za pozytyw :-)!
|
Uda***322;o mi sie po chwili nerw***243;w przywr***243;ci***263; neo do ***380;ycia
|
Cytat:
Cytat:
a o 12 kończe bo to we wtorek magiczna godzina ;) |
Cytat:
|
ja bym na miejscu neo nie wraca***322; do ***380;ycia :)
|
Cytat:
;-) U mnie pozytyw podobny - pogoda naprawde niesamowita jak na marzec! Przeszedlem sie po rekolekcjach po miescie i sporo osob w samych t-shirtach zapruwa o_O. Niestety, taka pogoda jest to od razu odchodzi mi chec na nauke czegokolwiek (mimo, ze i tak w domu siedze).. No, ale na zlocie bedziecie mieli ladnie ;-). |
Cytat:
|
przeprowadzilem dzis ciekawa rozmowe z pewnym forumowiczem;) :spoko:
|
Cale moje zycie uwazaem ze 13 to moaj szczesliwa liczba ... no niestety sie pomylilem ...
Siedze sobie w szkole ... a tu telefon od mamy ze wlasnie mialem pozar !! w pokoju ! Komputer mi sie sfajczy doslownie ! Zaczynala sie jzu palic podloga i biurko ! jak w jakims filmie ... Legendarny benq 1640 stopiony dysk sie usmazy :( tego szkoda mi najbardziej jak waidomo mialem tam GB zdjeic ... ;( :(:(:(:( To sie chyba bardziej nadaje na temat co mnie dzisiaj dobilo ? z Pozytywowo dostalem 4 z historii :/ Pozdro PS dal bym fotki ale kabel od aparatu sie spalil ... heh ironia ? |
Cytat:
szkoda sprz***281;tu. Cytat:
|
|
Odpalilem Guild Wars na Maku :D z bldami w grafice co prawda ale VMware ma w koncu dopiero eksperymentalna akceleracje :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:22. |