![]() |
Ilość załączników: 1
połowa Jankieskiego wujka w śniegu :D
|
Zimy nie ma i niech tak zostanie, drewna mam dużo, ale w mróz gaz zaczyna szaleć.
|
rano badania, po poludniu dopiero lekarze - wiec przynajmniej udaja, ze cos badaja
wiec narzekac nie moge, bo w miedzyczasie zakupy ogarnolem :D u lekarza wygladalem jak juczny mul - plecak turystyczny wypchany po brzegi :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wolne mam.
Od wczoraj do 2 stycznia. |
Do dziadka zabrakło ze 3 metrów, więc całkiem spoko było, ale łapy mi się trzęsły jak na kacu po piciu z Rychem. :P
|
Ten z was, który będzie na spodzie....
|
Chciałbym zobaczyć rozpłaszczonego Eda :) (siebie też)
|
Zrobiłem jakiś czas temu w samochodzie porządek z hamulcami (regulator siły hamowania na tył, nowy, nowe szczęki, nowe tłoczki, przesmarowane wszystko), opony nowe, dzisiaj to uratowało jednego dziadka. Jechałem chyba mniej niż 50 i wylazł mi prawie przed samochód, nawet nie spojrzał, jak depnąłem, to całe szczęście, że miałem zapięte pasy, bo bym chyba na szybie się rozpłaszczył, samochód stanął jak wryty, dziadek z demencją będzie mieć Święta. ;)
|
wczoraj profilkatyka (wygasla mi i musialem zrobic - nastepna za 2 lata)
dzisiaj RCKiK - czekam wlasnie na wolny separator i oddanie plytek :) |
Cytat:
Coś pozytywnego na dziś? PIĄTEK :D |
kazda ryba jest dobra
z wyjatkiej tej, co sie nie zlapala karp tez jest dobry, ale sa lepsze - takie co to w wodzie plywaja a nie brodza w mule na dnie ;) |
Cytat:
Dla mnie tylko pstrąg, ewentualnie jakiś bezostny filecik (nie panga i nie mintaj) :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:16. |