![]() |
zdjecia sa w ilosci ograniczonej
cos poszukam ;) |
Pozytywny jest fakt, ze dostalem dzis orzeczenie o przyznaniu stypendium na studiach. Dodatkowe 200 zl miesiecznie piechota nie chodzi :-).
|
Kupiłem dzisiaj Lite-On`a 165P6S :) ;)
|
Kupi***322;em przedwczoraj Asusa 1608P3S. To rzecz pozytywna. Zamierzam kupi***263; LCD. To te***380; na plus.
Pogoda jest fatalna - pada, mokro a ja mam wolny weekend akurat (a nie zawsze go mam). Poza tym mam chandr***281; - przez pogod***281;, jedn***261; ksi***281;***380;niczk***281; (nie Lei***281;).... Nie mog***322;em si***281; powstrzymac,***380;eby nie napisa***263; czego***347; negatywnego (ponura rado***347;***263;, he,he). |
co***347; pozytywnego?
hmm... jeszcze dzi***347; i jutro monit stoi w pokoju xD |
Co***347; pozytywnego...
Kupi***322;em Noki***281; 6630 :) Czekam, a***380; przyjdzie poczt***261; :D |
A ja kupilem tlumik Ultera dedykowany do mojego Focusa :D
|
Cytat:
- mieści się w normie hałasu? bo jak zabiorą dowód rejestracyjny + mandat to już nie jest dobra wiadomość. - zła wiadomość dla tych co będą musieli nie z własnej winy słuchać tego prrrrrbrrrrrvrrrr :P |
Cytat:
Posiada tez atest :). Tlumiki dedykowane Ultera nie sa wcale glosne. Mi tez sie nie podoba wyjacy samochod, ktory slychac zanim sie go zobaczy. Wiec szukalem jedynie czegos co daloby lekki pomruk basowy i ladniej wygladalo niz ten kikutek seryjny :D A ulter to porzadna firma ;) |
spedzilam milutki weekendzik:), bylam u ukochanego :), wrocilam dopiero dzis:).
i musze do pracy:( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja mam szkołę, dobrych kumpli no i dzisiaj jakiś do mnie przyszedł.:uczen:
|
Wiem ze nie wszystkim sie to spodoba ale ( :P ) GKS Tychy wygral z Stoczniowcem Gdansk 5:3 :D - tak, zaczynam sie interesowac hokejem :P
Wracajac wczoraj z owego meczu przeziebilem sie i rano czulem sie jak smiec - ale teraz jest juz ok - kolejny pozytyw. Za 3 min koncze - o i jeszcze 1 :D W domu czeka na mnie zimny chleb w plynie - osz w morde - kumulacja :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:56. |