![]() |
żeby się żyło, żeby się wiodło, żeby się chciało i żeby się mogło
|
ciapek zagadał pogadaliśmy spoko user i nawet moje strony zna:D
|
Dokupilem 0,5gb ramu - teraz mam lacznie 1gb i... bylo warto :D a bynajmniej nie chodzi mi o gry tylko o sam system. Najlepsze w tym to ze to spontaniczna decyzja byla - bylem w zaprzyjaznionym komputerowym nie majac przy sobie gotowki wiec nagle mnie cos trafilo - wyciagnolem karte poprosilem kostke ramu i sru :D Do tego aby uczcic sam fakt kupilem 2 plynne chleby w monopolowym zaraz obok komputerowego (wchodzi sie do nich wspolnym wejsciem) :D
|
Jak wszystko pojdzie po mojej mysli to w piatek mega biba u kumpla ;-D.
|
Cytat:
|
coś pozytywnego - bez problemu dzisiaj znalazłem miejsce do zaparkowania przy cmentarzu. pierwszy raz w historii :jupi: - przypadkiem, ale to mniej istotne ;p
wiedziałem, że to były miłe złego początki. || wiało niemiłosiernie, padało i do tego było zimno, a mi się akurat popsuł zamek w kurtce :D na dodatek popsuły się dwa parasole, które mieliśmy ze sobą || no, ale potem były miłe aspekty - ksiądz prowadzący uroczystość nie trzymał ludzi na tym zimnie i wygłosił tylko kilka zdań homilii, przez co cała msza trwała bardzo krótko :taktak: kolejnym pozytywem jest to, że nie dostałem żadną gałęzią :D jakiś facet stojący niedaleko mnie tego szczęścia nie miał i oberwał w łeba :ysz: nie była to wielka gałąź, ale wiadomo lepiej nie dostać niż dostać :D |
Cytat:
Chyba sobie wkleje do podpisu jako cytat ;-). |
Dzisiaj po raz pierwszy pokonalem Forrest'a Gump'a w to:
Table Tennis - Miniclip Games - Play Free Games :D:D i to dwa razy do 5 :P :jupi: ---===edzio===--- Moze ktos wie jak w to zagrac online? :) |
Cytat:
|
za 30min weekend :)
|
weekend :D
|
Łiiiiii:jupi:-kend :D
|
mimo mrozu przetestowalismy dzis siodelko dla Corki do rowerow :)
tym samym byla to pierwsz nasza wspolna wyprawa bicyklowa :D Mala byla zachwycona! |
Cytat:
:D |
Imprezka byla bardzo pozytywna (podobno ;-) ),
szkoda, ze muza leciala z samej tuby, bez glosnikow, ale nikomu to nie przeszkadzalo (tylko Smartkowi..). A i nie ma to jak chipsy na kolacje ;-D. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:05. |