![]() |
W rzeczy samej. Ale "Paranienormalnych" żałuję, tak jak uważam poziom obecnych kabaretów za mocno przeciętny, tak ten program naprawdę lubiłem oglądać. Likwidować nadprezentację kabaretów? Czemu nie, wszystkiego w umiarze; ale ja bym się skłaniał ku innym produkcjom, Paranienormalni Tonight bym zostawił.
|
Spoko sonda mam nadzieję ze będzie trzymał poziom pierwowzoru
|
Myslalem czy nie dac tego do "Jaki serial teraz ogladacie", ale chyba dam tu.
http://film.onet.pl/wiadomosci/sonda...ramowce/x3tyyg Ja jestem bardzo podekscytowany i podejrzewam ze Berion tez ;-)! |
Podziękował i ja. W tę część nie grałem - praktycznie skończyłem serię na Shift, potem jeszcze zainstalowałem World, ale z ciekawości i na bardzo krótko. Gra dodana do kolekcji, jak kiedyś będzie chwila to pogram :]
|
dzieki za info
choc do dzis porsche 2000 uwazam za najlepsza czesc |
Cytat:
co do Darka - to przecież miał się już nie uczyć, tylko włóczyć po całym świecie ?! o co k***a chodzi ? czyżby rura mu zmiękła ?! może na komisji go naprostują :rotfl: |
Ja już wziąłem. :D
|
Cytat:
|
Need For Speed Most Wanted za darmo na originie.
|
Cytat:
|
zieloni by chyba człeka trochę sponiewierali...
|
Cytat:
Przyjechali do szkoły - grzecznie zawieźli na komisje i potem odwieźli :taktak: Taxi jak nic - oszczędziłem na busie - bo prawka się jeszcze nie miało :fiu: |
Za parawanem mierzą zwarcie/rozwarcie.
|
Cytat:
Darku zaświadczenie, że się uczysz ze szkoły... Legitymacja może im nie wystarczyć... Raczek płci nie będą sprawdzać... jeśli jesteś zdrowy dadzą Ci A, ale jak zaczną z Tobą rozmawiać dadzą ci odpowiednią... Teraz oni tylko rejestrują i sprawdzają, poborów nie ma na razie... mogłoby się to zmienić... |
Cytat:
Oni chcą określić czy masz wykształcenie średnie / zawodowe / podstawowe |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:37. |