![]() |
pozytywy
nie by***322;em w szkole wyspa***322;em sie jutro tez nie ide bo mam spiewac tzn rapowac tekst kt***243;rego niema :D i jak tu sie nie cieszy***263; |
Tacy jak ty pozniej przed matura trzesa gaciami - wystarczy uwazac na lekcjach i oczywiscie na nie chodzic a z matura problemow nie ma - ja np nie spedzilem ani godziny uczac sie od matury a zdalem pomimo iz wielu co kulo nie zdalo.
|
|
@rei
nie boje sie matury a gaciami napewno nie b***281;de trz***261;s.:P |
ed odczep sie od mojego siga :D Miem dupiaty humorek i musialem sie do kogos przyczepic :P
|
no niemozliwe,
jeszcze nikomu nic pozytywnego sie dzis nie przytrafilo|| |
mi wyspa***322;em si***281; :D
|
Mia***322;em fuche w szkole :D W garniaku rozdawa***322;em roze nauczycielom :D
I dlatgo zamaist konczyc o 16 skonczy***322;em teraz :P heeh i to jest pozytyw ! |
gratuluje oktawian u mnie w szkole tylko nie liczni zas***322;uguj***261; na r***243;ze :taktak:
|
Ja dzisiaj mialem skrocone lekcje.
Do tego mam zwolnienie z wfu do konca semestru :-D. |
a mi k.... ktos wczoraj przebil o 0.50pln oferte na allegro i przegralem plyte glowna :( a dawalem 15pln :) i tylko jeden kondzior do wymiany byl
P.S. wracajac do rozmowy kwalifikacyjnej (pierwsza od 7 lat) - fajnie bylo, pracy nie dostalem, ale zawsze jakies "nowe" doswiadczenie :> |
co***347; pozytywnego? - mam wszystko w dupie :P
|
Wreszcie mamy stabiln***261; koalicj***281; :D
|
zdradz cos wiecej nie wiem co sie dzieje w polityce
|
koalicja prawie stabilna (jak wiemy z reklamy "prawie" robi wielk***261; r***243;***380;nic***281;) ma formalnie by***263; pono***263; zawarta we wtorek, ale teraz ju***380; funkcjonuje nieformalnie stara-nowa koalicja PiS-LPR-Samoobrona
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:08. |