![]() |
- Bardzo mi przykro, ale w wojsku byłem poddany superarbitracji z powodu idiotyzmu i urzędowo zostałem przez nadzwyczajną komisję lekarską uznany za idiotę. Ja jestem idiota z urzędu.
|
Dobra, nie wnikam :P Tylko się zastanawiam o co chodzi z tym dokumentem potwierdzającym poziom wykształcenia - chodzi o świadectwa, legitymację? Mogliby napisać po ludzku a nie po urzędniczemu :P
|
Cytat:
Po co walczyć o swój kraj - lepiej iść po socjal :sciana: Cytat:
Oglądają za parawanem - czy czasem oby inszy nie jesteś :P Ale jak pójdziesz w różowych stringach i ze sztucznym biustem... to na bank niżej niż A dostaniesz :P |
Problem jest taki, że może mnie nie być tam gdzie myślą, że będę :P
Ale raczej pójdę, choćby z ciekawości czy to prawda że mierzą wagę jaj :rotfl: |
Fajne masz podejście do życia :sciana: jak to Prezes mówi jesteś tym gorszym sortem , zero z Ciebie pożytku , ale zapomniałem nie jesteś statystycznym Kowalskim , i pewnie w razie wojny pierwszy byś spierdalał ,zamiast walczyć za Ojczyznę pasożycie jeden k***a
|
Cytat:
Wiem z doświadczenia - jak mi wezwanie na poczcie / urzędzie miasta (już nie pamiętam czy to listonosz nosił czy goniec z urzędu) zaginęło :fiu: Na taxi się nadają :spoko: |
Przyszedł mi papierek że mam się stawić na badanie do wojska :rotfl:
Nie wiem co oni chcą zbadać ale podobno mierzą obwód głowy, ciekawe na co im to :P Napisali, że mam przynieść dokumenty poświadczające o pobieraniu nauki. Czyli co, legitymację szkolną? :hmm: Mam wielką nadzieje że przejdę przez wszystko i będę miał spokój, już nawet mi wisi jaką będę miał kategorię :] Albo ich oleję i w ogóle nie pójdę, niech sobie poszukają mojej skromnej osoby :haha: |
A przed wykrzyknikiem nie wstawiamy spacji :fiu:
|
No przecie polacy to nie gesi i podobno swoj jezyk maja lol2
|
Ilość załączników: 1
na jednym z forumów to gramatyki i interpunkcji uczą ...
k***a |
On jest przeceniony z 35k ojro bo to demo model lol2
|
Muszę Cię zmartwić. Wraz z upływem czasu co prawda technologia idzie do przodu, ale Twój organizm wręcz przeciwnie :> Co znaczy, że za 10 lat ostrość Twojego wzroku zapewne spadnie na tyle, że oglądany obraz 4K, nawet na 100 calach, nie będzie się dla Ciebie ani o jotę różnił od jakości Full HD :fiu:
20 k ojro - każdy ma prawo wydawać pieniądze na co chce, a także myśleć co chce. No i właśnie ja myślę, że jest durnotą wydawanie takich pieniędzy na kawałek świecącego panelu... |
I do tego Super Mario Bros odpalone na Nesie! Wrażenia niesamowite by były.
|
100 cali szczescia
Ilość załączników: 3
Wiec bedac dzisia na zakupach z kobita zobaczylem to na co za 10lat mego zycia bedzie mnie stac (bo cena spadnie chyba ze wygram totka) , 4K w wydaniu 100calowym no dokladnie 98cali ale tam te 2 to juz tam pominmy :> ocencie sami lodowki w tle daja dopiero jakie to wielkie pudlo i obok stoi 65 cali :wow: , malo tego 3d bylo z takimi okularami jak w kinie a nie aktywnymi z przeslonami heh... marzenia :'(
Załącznik 75604 Załącznik 75605 Załącznik 75606 |
Zależy jaką ma faję. :ph34r:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:34. |