![]() |
Cytat:
a czym tak Cie Twoj ukochany zmeczyl? :> ;) |
A mnie sam dzisiejszy dzie***324; pozytywnie nastraja. Bardzo s***322;onecznie i ciep***322;o, a jednocze***347;nie nie gor***261;co, czego w mie***347;cie w lecie nie lubi***281;. Od taka idealna dla mnie pogoda. Pospacerowa***263; mo***380;na, a i w jak***261;***347; pi***322;k***281;/kosza pogra***263; nie ociekaj***261;c od razu potem. Bardzo przyjemnie :)
A***380; chyba w tym tygodniu rower przygotuj***281; do nowego sezonu, bo jak wieczorem widz***281;, jakie si***281; zachody s***322;o***324;ca zaczynaj***261;, to stwierdzam, ***380;e troch***281; nowych zdj***281;***263; trzeba b***281;dzie porobi***263; :) |
Cytat:
|
za***322;o***380;y***322;em sobie radi***243;wk***281; w domu :)
do tej pory korzysta***322;em w pracy |
Cytat:
|
Dopiero teraz odkrylem temat ehh siedzeniaa glownie na Grach nie jest dobre.
Pozytywy: - za 20 dni jade na Mistrzostwa Polski w Muay Thai - naczylem sie grac na gitarze i kupilem elektryka - mam dziewczyne - problem***243;w teoretycznie i praktycznie brak:D -og***243;lnie dobrze jest |
Cytat:
Daj znać, jak poszło :spoko: |
A ja wlasnie dzis dostalem majla ze moja nowa giwera zostala do mnie wyslana. Juz zacieram raczki ;-).
http://www.cybergun.pl/images/Smith%...0%20Long_d.jpg |
a ja mam bezsenna noc przed soba... zaraz zaraz, to pozytywny temat (;
yyyy... no to... dzisiaj mam doladowanie mixa z orange (; |
pozytywna rzecz- jutro do kina zamiast na lekcje :P (noo, oczywiscie musieli wepchnac 2 PRZED kinem - polski i... WF! :|)..
|
Cytat:
|
Cytat:
z oczywistych wzgledow nie chcialem isc na ten film, ale PROBA sprzeciwienia mojej wychowawczyni, ze cos Ci sie nie podoba co jest "patriotyczne" lub po prostu podchodzi pod sprawy "kulturalne" konczy sie "awansem" na czlowieka, ktory nie wyniosl nic z domu czy tez nie zostal dobrze wychowany.., inne wymowki w ogole nie wchodza w gre. tak tez niedlugo jade do jakiejs filharmonii/teatru na Czlowieka z La Manchy.. a pare miesiecy wstecz bylem w operze.. pozdro |
Pozytywna rzecz:
Jutro poniedzia***322;ek - wszyscy p***243;jd***261; do pracy, na uczelnie, do szko***322;, a ja mam wolne :) |
dzisiaj wolne, nie bylem na praktach, szczepiony bylem (;
kicha ze ma po tej szczepionce mnie lapa caly dzien bolec ale coz... warto sie poswiecic (; |
wrocilam na forum:) bo jakos nie moglam wpasc zbyt dlugo:(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:14. |