![]() |
U mnie w pracy na szczęście cały czas jest coś do roboty. Nie za dużo ani mało. I dzięki temu czas szybko leci.
|
wcale mu nie zazdroszczę :taktak:
|
Taaa...żeby jeszcze dupa nie bolała :rotfl:
|
Ciężka praca ale się opłaca [emoji3]
|
Ciezka praca :D
|
Dzisiaj to miałem ambitną pracę, byłem bramkarzem, siedziałem w samochodzie i otwierałem pilotem bramę tym z ekipy co mogli wjechać do środka, czyli technice, bo mało miejsca na terenie było. Do pilnowania bazy postawiłem nowego, niech ćwiczy nogi. :P
Rozładowałem całkiem telefon grając bubble shootery i inne takie. :rotfl: |
A ja swoją znalazłem :taktak:
|
Twojej ne, ale jeden dźwiękowiec zgubił dzisiaj czapkę, takie są uroki przerzutów w czasie zdjęć. :rotfl:
|
A nie widziałeś może mojej czapki? :szczerb:
|
Znalazłem kurtkę co ją zgubiłem ponad miesiąc temu, dobrze pamiętałem, że w którymś barobusie, chłopaki stwierdzili, że chcieli ją używać, ale tyczek ten namiot nie miał, więc sobie jeździła w luku z cebulą i innymi takimi, właśnie się pierze, drogocenna nie jest, ale zawsze to kurtka z kapturem, w miarę nieprzemakalna. :D
|
"Opalony Piatek" był bardzo drenujący ... konto oczywiście :P
choćdziś mają pierwsze zakupy dojśc :D |
Wybraliśmy się wczoraj z Hedgehogusem do Lublina, m.in. na snookera. Zrobiliśmy jakieś 200 z małą górką km, oczywiście większość w trasie, ale przed wyjazdem było kilka km w mieście, po Lbn też się trochę nazbierało. Przy wyjeździe wręcz zasypiałem, więc prowadził Michał, z powrotem miałem ja i jakoś tak od słowa do słowa zrobił się z tego konquest eko-drajwingu :P
Moim grand caravanem 3.3 w "starym" automacie, o którym pisze się, że wynik 15l/100 w trybie mieszanym to bardzo dobry wynik uzyskaliśmy 9,6l LPG/100 - w zasadzie przy remisie :] Wskazanie komputera potwierdziło się przy tankowaniu. A najlepsze jest to, że jechaliśmy względnie normalnie, tyle że w małym ruchu i bardzo płynnie... |
Czekamyzarogiem :>
|
O, zaraz będą dwa bany. :rotfl:
|
Prądem go, prądem! k***a
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |