![]() |
pisz***281; co***347; pozytywnego:
wczoraj pisa***322;em kolokwium i by***322;em pewny, ***380;e nie zda***322;em. okaza***322;o si***281; dosta***322;em 4!! kolejka dla wszystkich z tej okazji :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale gratki za 4:):spoko: cos bardzo pozytywnego:rozmawialam dzis z kims fajnym milym i sympatycznym:) on sie domysli, ze o nim mowie. dawno tak nie gg:) |
Cytat:
i thx za :piwo: :haha: |
Cytat:
a jaki to był przedmiot jeśli można wiedzieć ? |
Cytat:
|
dzisiaj sekcja koszykowki wiec nieco czynnego wypoczynku! :jupi:
;) |
Cytat:
sam zdawałem z tego kolosa na AGH u jakieś walniętego kolesia z dr przed nazwiskiem - zamiast uczyć logiki to tłumaczył nam gramatykę języka polskiego i nigdy nie popełniał błędów -> istny Chuck Noris :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
jutro juz piatek, piatki zawsze szybko mijaja :)
i dwa dni wolnego :) |
a po weekendzie 3 dni wolnego :) rekolekcje ;)
|
no ja niestety w sobot***281; musz***281; do roboty wi***281;c tylko 1 dzie***324; wolnego ale za to sp***281;dzony z moj***261; najukocha***324;sz***261; :)
|
W***322;a***347;nie dotar***322; do mnie pan listonosz z 'Oblivionem' i nowym koncertem 'Type o Negative' na dvd i to jest bardzo pozytywne || jeszcze tylko skocze sobie po pare :piwo: i weekend
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:17. |