![]() |
Wózek inwalidzki z kołami jedno za drugim jest wygodniejszy od biegania. :>
|
Było super :)
Nie byłam ostatnia, choć biegam od niedawna |
Cytat:
|
Jak się przeniosłem na górę, to mam cieplutko jak w uchu, 22 stopnie, a matula chce, żeby jej na dole kominek już lekko rozpalić, muszę zamknąć wylot powietrza u siebie w pokoju, bo za chwilę będę musiał witki brzozowe pozrywać, nalać lodowatej wody do wanny i będzie sauna. :D
|
Byloby zbyt pieknie, ale czuje ze znowu mnie bierze. Zimno mi, a na zewnatrz slonce swieci...
|
...z 37,7 zapewne :spoko:
|
Pozytywne jest to, ze po 15 godzinach udalo mi sie zbic goraczke do 37,6.
|
Wczoraj brałam udział w pierwszym w swoim życiu biegu przełajowym na 5 km :)
|
Promek żyje :>
:P |
Właśnie przed chwilą Allegro poprawiło drobny błąd, który był OD ZAWSZE :D A właściwie zmienili jeden błąd na inny, ale zawsze to postęp.
Konkretnie chwilę po wystawieniu aukcji nie działa odwołanie do niej poprzez URL - efekt cache zapytań. No i git, ale komunikat był, że aukcja "została zarchiwizowana". Teraz jest komunikat, że podałeś "niewłaściwy numer" (zawarty w URL). Gratulacje! I tło komunikatu zmienili z zielonego na niebieskie - ale tej idei nie kumam :ysz: Ciekawe kiedy ktoś wpadnie na ładowanie numerów aukcji do jakiejś szybkiej bazy w RAM i komunikat "przetwarzanie, plese wait". I jeszcze po chwili przeładowanie po sprawdzeniu ajaxem. |
No właśnie tak teraz patrzę na tę rybkę z kwarantanny, to ja bym nią nic nie zakąszał.
Tutaj sprawa była prosta. Albo zabije ją choroba, albo moje leczenie. Jak tak patrzę, to pewnie wybrałaby chorobę. Nie zawsze dostaje się to co się chce. |
Rybki są dobre na zakąskę.
No, ale trzeba po czymś zakąszać. |
Jedna rybka przechodzi kwarantannę.
A ja się dezynfekuję od środka w jej imieniu :piwo: |
To moze by cos do tych rybek :D :kolejka:
|
A czemu nie? Byle ich nie zagazować.
Odpowiednie dawkowanie nic rybom nie zaszkodzi. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:39. |