![]() |
Się trzeba nauczyć spacje widzieć, ale to po piwach może pływać, wiem... :P
|
po piwkach należy wynająć albo pożyczyć maszynisktę... nie wiem czy dziś istnieje jeszcze ten zawód, al podobno w Korei Pn tam są takie nadal
|
Ty masz łeb!
Masz pociąg, to trzeba załatwić maszynistkę :D |
siedzę sobie pod parasolem,
jem jagodziankę, popijam noteckim niepasteryzowanym, i patrzę jak przelatuje obok mnie jeden spocony dżogingowiec, zaraz drugi, jeszcze bardziej spocony:rotfl: i tak sobie myślę, komu bardziej wali na dekiel, im czy mi:sciana: -edit- przeleciała sobie właśnie ładna dżogingówa, straszliwie spocona:sciana: |
@Zetoxiu
dałbym Ci reputę za ... jagodziankę, ale nie mogę ;) :piwo: |
Cytat:
|
A czy wiesz co znaczy "ładna dżogingówa," widziane oczyma Zetoxy:D wdodatku po noteckim niepasteryzowanym. Ilosci pewnie celowo nie podal
|
Może to Niemka była? :rotfl:
|
nabiłem klimę w przekładańcu wszystko ładnie pięknie łapy idzie sobie odmrozić ...
7 h później klima już nie działa . 200 zł w plecy pękł wąż ... w ASO tylko 900 zł :O Zakucie węża 70 zł tylko co ****a z tego jak za długi jest i się zagiął o kant dupy go sobie można teraz 5 h stracone pod samochodem ... Jutro wpadnę na firmę to im się odechce od samego rana :| Oo :szczerb: idę śniadanie zjeść i to pozytywne jest tak dla kontrastu . |
To smacznego.
A było do czego? :) |
Starogardzie Gdański - przybywam - sobota :>
oj będzie się działo :sciana: |
:hmm:
|
lubię Tu zaglądać:) na to nasze wspaniałe forum:), pełne fajnych ludzi:)
|
Dziękuję w imieniu tych fajnych.
I Rycha też... |
:taktak::taktak:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:18. |