![]() |
Cytat:
|
W***322;a***347;nie sie dowiedzia***322;em , ***380;e biore naroktyki ... :szczerb:
Nie ma to jak ******na s***261;siadka :D kt***243;ra rozsiewa plotki po osiedlu :| :bicz: |
moj ukochany jest u mnie:)
|
Cytat:
witam wszystkich !!!:spoko: |
Witamy na forum :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Brzuch mnie boli od ***347;miania si***281; po przeczytaniu tego tematu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kontrolowac smietnik moze tylko wiadomo kto, on jeden posiada te moc. Reszta to podlotki.
|
Ave @Rycho ]:->
|
kupiłem nowego wiatraka do blaszaka 22.41 dBA - cichy (cichszy nie miał racji bytu, bo dysk wyje, więc szkoda 15 zł dodatkowo) :jupi:
edit: właśnie wsadzając go na gorąco poruszyłem coś (pewnie grafę) i zwiecha totalna - nie chciał się blaszak włączyć tylko trąbił :ysz: ale poruszałem wszystkim po kolei w celu wciśnięcia i poprawienia styku :> i pomogło - piszę i to o wiele ciszej :D |
Cytat:
Jestem ciekaw, bo niedlugo rezygnuje z W/C na rzecz jakies malego cichego wiatraczka (po wodnym i tak wszystko bedzie glosne..). A najwyzej za rok sie znowu o czyms innym pomysli ;-D. |
Cytat:
a ten cały wiatrak to REVOLTEC naprawdę cichy. :taktak: http://img490.imageshack.us/img490/1...4926ck2.th.jpg po 35 zł były 15 decybeli :spoko: cisza całkowita praktycznie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:07. |