![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#466 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja wczoraj byłem na zawodach w kręgle i mimo, że kiepsko zacząłem (co jednak zrozumiałem, bo niegrałem od dobrych 2-3 miesięcy) - 121, to skończyłem całkiem nieźle 193 punkty i prawdopodobnie zająłem pierwsze miejsce. Pewności nie mam, bo musiałem wyjść przed końcem, ale do momentu wyjścia byłem na pewno pierwszy, a potem grały już tylko 3 osoby
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#467 |
the one
CDRinfo VIP
Nikt nic nie pisze, to ja znowu się pochwalę kręglami
![]() Dzisiaj byłem i.. naprawdę dałem czasu ![]() Zacząłem normalnie grać po swojemu 'nienormalnemu' ![]() W końcu postanowiłem jedną grę na próbę zagrać całą w ten sposób. No i zagrałem. Szło w miarę, ale też bez rewelacji, ale na koniec rzuciłem 3 strike-i pod rząd, więc postanowiłem jeszcze jedną grę spróbować. I znowu zacząłem średnio, ale w czwartej kolejce zaczęła sie masakra ![]() Rzuciłem 7 strike'ów pod rząd, co stało się moim nowym życiowym rekordem, bo do tej pory miałem 4. Doszedłem tak do 10 kolejki, gdzie też był strike (ten siódmy), no i potem już nie trafiłem (ale zacząłem się denerwować ![]() Okazało się, że mam 225 punktów. Popatrzyłem na tablicę najlepszych wyników na ścianie, żeby zobaczyć, czy się już mieszczę (jest tam 6 najlepszych wyników w historii klubu) i szóste miejsce miało... 226 punktów! Kolejne 227, kolejne 229, i trzecie od góry 232. Czyli jeden punkt więcej i byłbym na ścianie, a trafienie tego ostatniego strike'a i byłbym na trzecim miejscu! Ale i tak jest fajnie, grało się super, a na koniec dostałem wydruk z przebiegiem gry. Świetnia gra ![]()
![]() |
#468 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie, nie ja jeszcze nie napisze, ale ....
![]()
![]() |
#469 | |
Znudzony
Data rejestracji: 29.01.2005
![]() |
Cytat:
![]() Ładnie ![]() Gratulacje. Jak długo grasz? Ja gram okolo miesiaca (z przerwami) i moj rekord to 154 punkty ![]() ![]() Do Ciebie mi jeszcze duzo brakuje ![]() Ale musze zgodzic sie z tym, ze kregle to swietna gra ![]()
![]() |
![]() |
#470 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
A 154 to całkiem dobry wynik i jak na miesiąc gry to nawet bardzo dobry, oby tak dalej ![]() (chociaż tu i tak nie o rekordy chodzi, ale żeby po prostu miło spędzić czas ![]()
![]() |
![]() |
#471 | |
Znudzony
![]() |
Cytat:
![]() U nas miałbys juz rekord kregielni ![]() 179 punktow jest najnizszym wynikiem, a najwyzszy 196 (czy jakos tak) ![]() Kregle dobre sa na odstresowanie (w moim przypadku) ![]() Po całym tygodniu szkoły dobrze jest wyrwac sie na 2 godzinki na kregielnie ![]()
![]() |
![]() |
#472 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#473 |
the one
CDRinfo VIP
Heh.. dalej pozostanę monotematyczny, ale co tam..
![]() Dzisiaj pograłem i.. pobiłem rekord kręgielni, i to od razu najwyższy ![]() Na początku grało mi się średnio (tj. 160 - 190 punktów - apetyty ostatnio wzrósł ![]() No i ostatnia gra.. Do trzeciej kolejki było nieźle, ale nie na żaden rekord - jeden strike, dwie spare. Potem rzuciłem trzy striki i myślałem, że zaczynam taką serię, jak ostatnio, ale w kolejnym rzucie strąciłem tylko 8.. Dobiłem oczywiście spare, ale to już nie było to. Ale zobaczyłem, że i tak dodbry wynik, to zacząłem starać się dalej. Kolejne rzuty to znowu strike za strikiem i tak doszedłem do dziewiątej kolejki. Znowu strike.. i w tym momencie obsługa, która coś tam robiła, podeszła, żeby obserować (co naturalnie tylko bardziej mnie zaczęło stresować ![]() Ale kolejny rzut.. strike. W tym momencie policzyłem już sobie (tzn. oczywiście robiłem to już wcześniej, ale teraz się upewniłem), że jak rzucę jeszcze przynajmniej jednego strikea to na pewno dostanę się na listę. Nie liczyłem, jak wysoko, ale ważne było, żeby przynajmniej jeszcze jednego rzucić. No to wycelowałem (dłuuugo..) i rzuciłem.. strike. To zadowolony, że jestem na liście i nie zrobiłem tak, jak ostatnio (zabrakło mi jednego punktu) policzyłem sobie dokładniej, jak wygląda punktacja. Rzuciłem okiem na tablicę wyników i wyszło mi, że jak rzucę te pozostałe dwa striki to zajmę pierwsze miejsce. No to.. zacząłem się denerwować ![]() Kolejny rzut przymierzałem chyba z minutę, bardziej, żeby uspokoić nerwy niż rzeczywiście coś ceolować, bo jak rzucić to wiedziałem i wcześniej. W końcu rzuciłem i.. strike ![]() Tym razem już dokładnie policzyłem, jak wygląda punktacja i wyszło mi, że w tym momencie mam 239 punktów, a rekord to 243. No więc musiałem strącić tylko 4 kręgle, żeby go wyrównać i 5, żeby poprawić. Żaden problem! Przynajmniej jak gra się na luzie ![]() Tym razem już zbyt długo nie celowałem, bo stwierdziłem, że to tylko sprawia, że bardziej się denerwuję i dekoncentruje. Rzuciłem.. rzut nie był idealny i wiedziałem to już, jak puszczałem kulę. Ale nie był też zły i wyjątkowy pech musiałby być, żebym tych 5 nie strącił.. I na szczęście nie był. Strąciłem 7, razem zrobiłem 246 punktów i pobiłem rekord kręgielni ![]() Potem tylko podałem swoje nazwisko i pewnie następnym razem już 'będę na ścianie' ![]() I dalej fajna gra ![]() ![]()
![]() |
#474 | |
Znudzony
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LooooL Tyle punktow to jeszcze u nikogo nie widzialem ![]() ![]() ![]() Moze zdradzisz sekret jak rzucasz, ze masz tyle strikow? ![]() Narobiłes mi apetytu na kregle ![]() Dawno nie grałem... Moze jutro przejde sie troche pograc ![]()
![]() |
![]() |
#475 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mnie przyszlo poczta kompletne oporzadzenie typu ALiCE LC2 - dla mnie duzy pozytyw :-)!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() A tak serio to sekretu żadnego chyba nie ma, bo rzucam (teraz) tak jak wszyscy. Używam lżejszej kuli i rzucam kciukiem do przodu. Robię trzy kroki, co jednak dużo daje jeśli chodzi o precyzję i rzucam. Ot wsio ![]() Jedną rzecz czasami robię, ale raz, że nie zawsze, a dwa, że nie namawiam (bo dla niektórych będzie to śmieszne). Przed rzucem poświęcam chwilkę, żeby zwizualizować lot kuli i rezultat. Ale grając dla przyjemności tego nie robię. @ Ed Pewnie nie ![]() Ale mam też nadzieję, że 300 nieprędko, jeśli w ogóle zrobię.
![]() |
![]() |
#478 |
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
a ja musze przyznac, ze jeszcze nigdy nie mialem przyjemnosci zagrac w kregle
![]() chyba czas najwyzszy sprobowac!?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |