![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9856 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wrozameciarze
![]() kupowac furę i ją gazować ![]() P.S. dziś odbieram yoko na 6" felach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#9857 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6-ki do miniaka
![]() Jaja sobie robisz ![]()
![]() |
#9858 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9859 | ||
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
http://img27.imageshack.us/img27/6373/bagajp.jpg I dolnej części: http://img696.imageshack.us/img696/6355/bagaj2.jpg Skrzynia 105 litrów robiona na zamówienie z MDFu (450 złotych), do tego piętnastocalowy głośnik Orion Cobalt (500 złotych). Obok czterokanałowy wzmak Ground Zero 4120mk. Na przodzie Heliksy DB 62.1 na dystansach. W planach wymiana na Hertze DSK165 albo ESK165 (w drugim przypadku wiązałoby się to ze zmianą wzmaka). Daje mocno, bas skręcony na 30%, a i tak włosy latają i piasek na dywanikach podskakuje ;-). W drastycznych przypadkach bas zagłusza lekko przód, stąd planowana zmiana. Na wiosnę zmienię też radio na takie z 3 RCA (zniknie przejściówka na przodzie psująca wygląd). Cytat:
Jesteś pierwszą osobą, której podoba się maska i nie podoba się tył, każdy zazwyczaj mówi na odwrót, być może na żywo prezentuje się to o wiele ciekawiej - mam z tyłu lampy "clear" inne, niż seryjne, co od razu wpada w oczy. Tylna szyba też jest przyciemniana, więc tworzy z klapą całość. Wzorowałem się na stylu "JDM". Poza tym, jest jakiś model Volvo z seryjną czarną klapą z tyłu :-). pzdr. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9860 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Hmm, zająłeś sobie cały bagażnik pudełkiem do robienia dźwięku...
Ale przynajmniej zrobiłeś to porządnie ![]() ![]() BTW, pytam z czystego zainteresowania - da się teraz w razie czego wyciągnąć gaśnicę z samochodu? ![]()
![]() |
#9861 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
o Matko... 0 miejsca w bagażniku...
Patrze z perspektywy funkcjonalnej.. miałem UAZ'a jeździłem bez tylnych foteli, teraz zanadobyłem voyagera i tez będę jeździł bez foteli z tyłu ![]() Co do maski.. przód z czarną maską, nie kojarzę teraz, ale to oklepane (chociaż dobrze wygląda - jedyna rzecz która mi się w tym aucie posuje).... a tył wygląda paskudnie (ale to moja opinia i nie musisz się z nią zgadzać- bo mi się ten model - z tych lat - zupełnie nie podoba) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9862 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
Mam też troszkę miejsca za siedzeniami (idą pod skosem) i trzymam tam linkę holowniczą i płyny (chłodzący, do wspomagania itp.). Trójkąt wszedł na styk po prawej stronie ułożony pionowo ;-D. Nic w samochodzie nie wożę, więc mi bagażnik niepotrzebny, mógłbym równie dobrze nie mieć tylnych siedzeń, bo rzadko kiedy jadę w >2 osób. Muzyka jest bardzo czysta (i głośna w razie potrzeby), "miękka" i miła dla ucha. Jak robiłem z kumplem odsłuch w samochodzie przed blokiem, to po 10 minutach wyszedł jakiś sąsiad z bloku (nie kojarzę gościa) i do mnie: "przepraszam, czy można troszkę ciszej? Małe dziecko mi śpi w domu, a wszystkie talerze mi latają", potraktowałem to jako pochwałę :-). Aha, Jarson - ja sam tego nie robiłem. Robił mi to człowiek, który ma własny warsztat "u ojca" i zajmuje się budową skrzyń i montażem zestawów audio od kilku lat. Mam profesjonalne kable, porządny automatyczny bezpiecznik pod maską, wszystko elegancko pochowane po progach tak, że nawet jakbyś chciał, to byś kabli w środku nie znalazł :-). Jedyna wada to szpecące przejściówka z przodu skrzyni - do wyeliminowania, gdy tylko zakupię na nowe radio. Na razie nie mam pieniędzy, ale może niedługo trafi mi się jakaś fucha, to będę myślał. Skrzynia nie wymagała żadnej stabilizacji ani specjalnego montażu - jest tak ciężka, że stoi "równo" ;-). Ostatnio zmieniany przez Smartek : 19.11.2009 o godz. 15:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9863 |
Z jednej strony miałem 'przyjemność' widzieć takie gaśnice w akcji i zasadniczo wiem, że się do niczego nadają, ale z drugiej, jak się coś zakopci, to lepiej coś takiego mieć pod ręką. Wiesz, zanim staniesz, wysiądziesz, przejdziesz się do bagażnika, otworzysz, wygrzebiesz gaśnicę, to jednak trochę się zdąży rozpalić. Ja swoją mam zamocowaną w kabinie pod fotelem pasażera (tak na wszelki, żeby w razie co mi pod nogi nie wleciała). Wyciągnięcie gaśnicy z zatrzaskowego mocowania ok. sekundy. Przynajmniej mam lepsze samopoczucie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9864 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9865 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Bryka warta jest koło 6,5k z pełną elektryką, czyli taka jak moja (94r).
Władowałem w niego już jego wartość "z hakiem" :-). Ale co z tego? Za 2 lata sprzedam po normalnej cenie, ale przez te 2 lata będę się nią cieszył jak żadną inną, mówi się trudno. Audio mogę wyjąć. No, poza kablami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9866 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Żarty sobie robię, młodość ma swoje prawa, za dziesięć lat będziesz wolał drugie tyle kasy wsadzić w pewniejszy samochód, nawet bez bajerów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9867 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
dokaldnie
![]() priorytety zmieniaja sie z wiekiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9868 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Jestem przekonany w 100%, że macie rację. Wiele moich priorytetów zmieniło się w przeciągu ostatnich 3 lat, a co dopiero za dziesięć! :-)
Pozytyw to kolejny prosty dzień jutro w szkole, dwie lekcje... śmiech na sali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9869 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Ja jutro nie mam żadnych zajęć
![]() ![]()
![]() |
#9870 |
Trochę dużo... Chociaż moja córka połknęła w niecały tydzień 4 tomowego Twilight'a, każdy po ca about 500 stron.
Muszę wymienić jutro amorki - pozytyw, że się okazało, że przy tym nie zbankrutuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|