![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#12646 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wyczyściłem przepustnicę.
I to dużo lepiej niż poprzednim razem (jakieś 2 lata temu). Wówczas nie dałem rady rozkręcić ICV, bo nie zauważyłem że torxy użyte do niego nie są sześcioramienne - są pięcioramienne. Brzeszczot zastąpił mi brakujące narzędzie. ![]() ![]() Rozkręcenie tego było konieczne, bo ICV się ze starości zablokował był.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#12647 |
Guru
Data rejestracji: 06.12.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jakimi je dokręciłeś jak skręcałeś? Ja czasem tak robię z płaskimi lub z krzyżakowymi jak mają zjechaną głowę....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12648 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() |
![]() |
#12649 |
Guru
Kiedyś na forum o aparat się pytałem bo miał jakieś dziwne "główki" kupiłem jakieś bity i były za duże xD ale chwila z papierem ściernym i udało mi się tym zeszlifowanym bitem odkrecić te śrubki...
A dostałem Wiedźmina 2 za 7 kliknięć xD, Dark'u można ponoć jeszcze raz się załapać na to.. Jest to również wersja na Linuxa jak i Mac'osa Oraz film The Gamers: Director***8217;s Cut. Ostatnio zmieniany przez revolver0 : 18.11.2014 o godz. 21:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12650 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Kupiłem zaciskarkę do rj-tek
![]() Kiedyś miałem służbową, ale od tego czasu nie była mi mocno potrzebna. Ostatnio jednak zaczęła mi chodzić po głowie modernizacja domowej sieci. Lubię się z technologiami bezprzewodowymi, ale solidna skrętka czasem jest niezastąpiona, dlatego w tym planie modernizacji znalazła się również pewna modyfikacja układu kabelków. No i tak się zabierałem, zabierałem i wreszcie się zabrałem ![]() W komplecie był tester kabli, a że bez baterii 9V, to pojechałem do MediaExperta kupić. Na zewnątrz był mróz, marznący deszcz, wiatr, tam tak cieplutko - więc zostałem chwilę, a jak tak pochodziłem, to nabrałem ochotę na nowego kompa ![]() ![]()
![]() |
#12651 |
Guru
Żałuj, żałuj....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12653 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12654 | |
Pa rampamer
Zlotowicz
Ponoć na PC ma być poprawiona grafika (która notaben i tak jest świetna), więc lepiej poczekać
![]() A gdzie tam, nie kupię tam, po co mam przepłacać 30-40%? ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12655 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Grafika-srafika.
Sorry, na konsoli wkladam plyte i zawsze dziala dobrze. Nigdy juz nie wroce do grania na komputerze, czego i Wam zycze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12656 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Biorąc pod uwagę, że obecnie przechodzę (czytaj - włączam na 10-15 minut przed snem) pierwszą część Maxa Payne'a i w ogóle nie przeszkadza mi jakość obrazu, to w zasadzie masz rację, że to nie jest najważniejsze.
Z drugiej strony, jak kupuję samochód, to jest tam grom rzeczy raczej nieważnych, a i tak mając do wyboru egzemplarz z lub bez wolę dopłacić za "z". A poza tym jednak jakoś ten marketing działa i świadomość, że to, w co własnie gram, można mieć na peceta w nowej, lepszej jakości chyba by mi jednak przeszkadzała - choć wiem, że to żaden obiektywny argument. Uważam, że największa bolączka graczy pecetowych to bardzo popularna myśl, że do komputera podłączamy monitor. Tak robi większość, a strata jest kolosalna - jeśli ta zasada ma być prawdziwa, to należałoby do niej dopisać "do momentu, w którym włączamy film lub grę, bo wtedy dobrze byłoby przełączyć się na TV". Inne bolączki pojawiły się na pecety wcześniej, ale to nie znaczy, że ominą konsole. I tak to na PC szybciej pojawiły się problemy z instalacją gier ze względu na miliard paranoicznych zabezpieczeń. Ale w różnej formie przychodzą one i na konsole. Tak samo aktualizacje online, które potrafią irytować, jeśli włączają się przy co drugim uruchomieniu (u mnie tak jest, bo nie gram codziennie, a jeśli nie same gry, to Steam mi się aktualizuje prawie zawsze). Ciągle się słyszy o różnych problemach, niemal aferach, z obu stron. A to port pecetowy gry ma masę bugów, a to gracze konsolowi mają problem z zalogowaniem się na swoje konto, czy wręcz są banowani z powodu pomyłki itd. Żadne z rozwiązań konsola-pc nie jest dziś jednoznacznie lepsze. Po pierwsze jest wiele aspektów do oceny, a po drugie, ten ekosystem żyje i kolejne rozwiązania albo polepszają, albo pogarszają sytuację którejś ze stron.
![]() |
#12657 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
To znaczy nic nie rozumiem, zaciskam kabel, podłączam, nie działa, to tnę, zaciskam jeszcze raz... po co tester?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12658 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
ed skoro dają w zestawie to się bierze - nie ważne po co, cena zaciskarki bez testera jest taka sama więc bierze się dla zasady
Zresztą, po co marnować wtyczki RJ45 -> 15 gr. za sztukę piechotą nie chodzi
![]() |
#12659 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A od testera zadziała źle zaciśnięta?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |