![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
ojciec ma ubezpieczenie w firmie uniqua czy jakos tak (nie pamietam na ta chwile)
musze jutro zapytac przedstawiciela czy maja jakies ubezpieczenie szyby bo chyba jednak warto zaplacic kilka zl wiecej na rok i w razie czego nie martwic sie .... ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2007
![]() |
Może zastanów sie jeszcze czy nie lepiej teraz pokombinować z ubezpieczalnią, jak masz AC to mówisz im, że jechał tir, kamień "wystrzelił" spod niego i oberwałeś w szybę i chcesz skorzystać z ubezpieczenia, ja jestem ubezpieczony w PTU i nie miałem wykupionego pakietu na szyby, a jednak mi kase zwrócili...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
dzowiedz sie
w niektorych towarzystwach sa specjalne pakiety na taka okolicznosc http://www.warta.pl/dynamic/common/A...36&active=1406 http://www.ptu.com.pl/ubezpieczenia_k_szyby.html
![]() |
#34 |
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
juz mam nowa
![]() w serwisie dluuuugo sie naczekalem ale szyba jest juz na swoim miejscu ![]() Nie wiem czy facetka w kasie sie nie pomylila <lol> ojciec pytal przed montazem ile calosc wyniesie i powiedziala "240 szyba + 80 uszczelka + 60 za robocizne .... " Niby ze spoko bo liczylismy sie z tym ze bedzie drogo kosztowalo ale po montazu ide z ojcem do kasy a tam facetka wola 215zl - zaplacilismy szybko (jeszcze nas poganiala bo mowi ze konczy prace i idze do domu) ![]() za reszte kasy zrobilismy przeglad i uzupelnienie klimatyzacji ![]() W czasie kiedy masza szyba czekala na montaz widzialem jak "***322;ataj***261;" dziury po pociskach "lol" - NIE POLECAM !!!!! koles sobie robil takie latanie w szybie czolowej chyba w mercedesie vito .... wszystko szybko sprawnie ... ALE NADAL SLAD JEST WIDOCZNY. ZAPLACIL 80ZL I POWIEDZIAL "DALEM ROWNE 80 ALE CZY JESTEM ZADOWOLONY ? RACZEJ NIE..." - glownie chodzilo mu o estetyke szyby ktora od dzis posiada slad wielkosci monety 20groszowej w centralnym miejscu Ostatnio zmieniany przez adbok : 13.03.2007 o godz. 22:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|