![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Narzekanie na TP SA ... a Dialog.
Sayan sobie choruje w domciu (grypka), budzi sie o 11:40 ! Podchodzi do kompa, włącza połączenie z netem ... i wyskakuje komunikat BRAK SYGNAŁU. Zapomniałem sie pochwalić ze jestem "szczęśliwym" abonentem Dialogu i korzystam z usługi ISDN
![]() ![]() ![]() Byłem użytkowników TPSA "od zawsze" aż do Grudnia 2001, wtedy to do mojego miasta wszedł Dialog no i przyłączyłem sie do konkurencji ![]() Przez lata gdy korzystałem z TPSA (wtedy to jeszcze ojciec załatwiał te sprawy) nigdy nie miałem żadnych kłopotów z telefonem, później przez jakis czas z internetem. A odkąd mam Dialog, monterzy byli umnie 4x nadprogramowo, jakies awarie, sam dzwoniłem do nich .. okolo 8 razy w sprawie nie działającego telefonu. Przyczyny były różne, a to fachowiec zle ustawił łacze cyfrowe bo zmianie z analogowego, a to za słabo przymocował kabelek, a to mi sie modem zepsuł, a to poprostu była unich awaria. Rózne były przypadki, jak juz wczesniej wspomniałem od ponad roku w książce telefonicznej w telefonie komórkowym widnieje numer "AWARIA DIALOG" a to juz swiadczy o tym ze sie przydaje. Chciałem tutaj zaznaczyc ze wielki monopolista jakim jest TPSA świadczył "mi" niewiem jak innym dosyć wysokiej jakości usługi, czego nie moge powiedziec o dialogu. / juz nie wspominam o tym że internet czesto się rozłącza, a pingi bywają koszmarne/. W kwietniu kończy mi sie umowa na dostawe internetu od Dialogu, i mam wielki dylemat czy przesiąść sie spowrotem na usługi TPSA ? skorzystac z możliwosci założenia Neostrady ? i być kolejną osobom .. która wspiera monopoliste ? czy może próbwał zorientowac sie w sprawie DSL w Dialogu i mieć znowu kłopoty z nimi. Może ktoś również ma nie miłe sytuacje z Dialogiem ? chetnie poczytam ... Dbanie o klienta to podstawa. pzdr sayan_ssj
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
ale przychodzili i naprawiali, to juz jest wazne, obsluga bardzo mila, nie raz z adminem gadalem jak mialem problemy z laczem i nawet nie probowal szybko sie mnie pozbyc, chwala im za to
![]() a z tepsa juz nie jest tak rozowo, albo monter przyjdzie albo nie, a jak juz przychodzi to po kilkunastu telefonach, duzo tego w necie, nie trzeba daleko szukac, wszedzie te same narzekania ps. sayan, powiedz mi jeszcze czy masz w polaczeniu bledne pakiety (przez to skoczyl mi ping jak gram on-line), bo nie wiem czy to wina wirow i trojanow jakie jakis czas temu nalapal kumpel czy moze cos w Dialogu sie dzieje, a nie chce mi sie narazie dzwonic bo to lacze jest na sasiada ![]()
![]() |
#3 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
dlatego yankee place za komorke 600 średnio na miesiąc i niemam okazów druków takich jak w tepsie że niezaplacilem odlączają telefon i miesiąc później tepsa wysyla że się pomylili i za dużo nawet zaplacilem biorąc rozwód z tepsą zaoszczędzilem na nerwach zdrowiu i jeszcze użeraniu się era rullllezzzz z simplus rullllezzzz a idea beeee jako że jest wlasnością częsciowo tepsy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Sorrki Sayan że ja troche powiem nie od Dialogu ale TPSA hura
Od września mam internet i nie płace rachunków. Od stycznia dzwonie na Różową linie 9393 kol jets i za każdym razme mówią że rachunek przyjdzie. A tak wogóle Pan to nie ma takiej usługi jak neostara w domu. Teraz mam się smucić czy cieszyć. P.s A w chello jest ogranczenie do 15Gb miesięcznie
![]() |
#5 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Mam w Dialogu CDI i nie narzekam - awarii telefonu nigdy nie miałem, a internet chodzi jak złoto (osiągi maksymalne jak dla tego typu połączenia).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
w lutym stwierdzili ze przeciez chcialem oszukac TPSA i nie zaplacilem rachunku za wrzesien i padziernik, wiec przyslali rachunek luty 2004 oraz wrzesien + pazdziernik 2003. Az strach pomyslec co by sie stalo gdybym nie przypilnowal interesu tych jelopow i bym dostal wyrownanie za np. caly rok ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
A propos - TEPSA coś świruje ![]() Z ostatniego rachunku za marzec - mam do zapłacenia za SDI 109 zł brutto. A do tej pory było 139,10 brutto. Może za miesiąc będzie 89 brutto? I może ta tendencja się utrzyma? :chytry:
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() @Memorando, może i Idea jest częściowo Tepsy, ale Tepsa jest większościowo France Telecom. Trzeba też zauważyć, że wszelkie zamieszania w TP zaczęły się od jej prywatyzacji, czyli sprzedania France Telecom...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|