![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#346 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#347 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc to ten od tej manipulacji ameryki nie odkrył.. Od dawna już powtarzam, że w Polsce wystarczy poparcie mediów, a i szympansa można wypromować na prezydenta..
![]() |
#348 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Ja tam bym mediów nie przeceniał, Lesiowi Millerowi czy Łapińskiemu nawet media by nie pomogły.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Ja z rezerwa podchodze do tego typu badan, bo zwykle sa to 'badania z teza'.
Jezeli chodzi o komentarze, to widze raczej wiecej za kaczynskim (szczegolnie tuz po wygranej PiS), natomiast w sondzie na tej samej stronie wygrywal Tusk (chodzi o wp.pl, jakies 2 tyg temu zauwazylem rozbieznosc komentarze-sonda, potem nie zglebialem juz tego). Cytat:
Kara smierci wymierzana zaucznie to dla mnie nadal kuriozum. Wlasciwie namalowales wizje dokladnie jak w Procesie Kafki. Obcinanie rak - to nie humanitarne. Kary ktore przyszloby zaplacic za tego typu przepis znacznie przekraczaja korzysci ktore moglby dac. Natomiast odpowiedzialnosc cywilna, karna i FINANSOWA urzednika za wlasne ewidentne bledy (no powiedzmy poza tymi przepisami ktore sad uzna za niejednoznaczne). Co do pracy - uwazam ze panstwo nie powinno sie pchac w rynek pracy. Jedynie moze go uzywiac poprzez lagodzenie przpisow fiskalnych. Za to 0 socjalu (no moze prawie 0). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#351 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() |
![]() |
#352 | |
***1022; ***1023;
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#354 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
a ja jestem za kastracją pedofilów, gwałcicieli i zakazem robienia fety z krowiego mleka
![]() faktem jest, że mamy wśród kandydatów na prezydenta dwóch przy***czyków. jeden to kurdupel metr pięćdzisiąt w kapeluszu, a drugi zapomniał, że wyjęli mu aparat na żęby i pluje się dookoła równie obficie jak kaczor daffy ![]() a tak pzoa tym jest super, jestem po pół litrówce na łebka i pierdzielę od rzeczy ![]() na dworze zimno jak ****, a mnie kręci we łbie i ogólnie jest za***iscie ![]() ps. laski były tak denne, że nawet na***any miałem do nich wstręt ![]() w****iłem się i wróciem do domu ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 14.10.2005 o godz. 23:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
o prosze jak po alkoholu od razu bocgactwo slownictwa jest piekniejsze
![]()
![]() |
#356 |
αρχή
no w czas, mam takie natchnienie, że mogę epopeje tworzyć
![]() zastanawiam się, czy mickiesicz i słowacki też tak nie tworzyli ![]() swoje dzieo nazwę: **** wam w d***pę i nawzajewm ![]() dzieło będziv zsię skłafdało z 12 rozdział,ow, kazdy. poruszę w nich zagadnienia zwiazane z obecna sytruacja polsi na arenie miedzynarodowej i włazidypstwa naszych (p)osłów ![]() a wybiory to itak mAm głęboko gsdzieś. dla mnie szarego zjadacza chleba nic sie nie zmieni ![]() ps. ****a, tragicznie sie pisze po piuijaku. lkiterki sie myla ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 14.10.2005 o godz. 23:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Młody żonkoś
![]() |
cieńko wojtas ja dopiero po wypicu 8 piwek i 0,75 litra odczuwam lekkie zachwiania równowagi
![]()
![]() |
#358 | |
αρχή
Cytat:
po zmieszaniu piwa i wody czolgalbys sie na czworkach, nie mowiac juz o siedzeniu rpzed kompem i pisaniu. tak wiec zejdz na ziemie. dawno juz nie mialem tak ch***jowej zabawy wiec wrocilem do domu i mnie nszlo na pisanie ![]() a tak ewrracajac do tematu - powinno sie upubliczniac po roku nazwisko pedofilA skazanego na kare wiezienia za gwalt etc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Smakosz... Heinekena!
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Właśnie tak sobie siedzę przy
![]() Ehhh co za czasy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja Wam mowie - tak:
Dla mnie żenujące jest że teraz jest wybór pomiędzy Kaczorem a Donaldem. To wybór niczym pomiedzy szubienicą a krzesłem elektrycznym. Tusk jako liberał, da przedsiębiorcom kosztem opieki społecznej i funkcji socjalnych państwa. Spowoduje pogłębienie wyzysku Polski przez zagranicznych kapitalistów. Wskaźniki gospodarcze będą szły w górę, firmy będą się bogacić, będą w Polsce inwestować (no bo skoro tak tania siła robocza) a zwykli ludzie będą cierpieć pogłębiającą się biedę. Z Kaczorem odwrotnie: z funkcjami socjalnymi nie będzie tak źle ale odstręczy inwestorów, sprowokuje kryzys i w efekcie bieda będzie jak za Tuska, tylko że nie tak od razu no i trochę bardziej sprawiedliwie dzielona. Za to gospodarczo ulegniemy dalszemu zacofaniu.
![]() |
|
|