![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Poważny używkownik
Data rejestracji: 16.02.2005
![]() |
Cytat:
(w czsach komunizmu wytępiono obszarników i jest ich troche przymało, ale na szczeście "prywaciarze" się szybko odrodzili - bedzie git).Ps. Popieram apel o powstrzymanie się od Bravo-argumentów (@ed hunter).
|
|
|
|
#2 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ostatnie kilka dni nie
tylko nic nie pisali i nic nie mowili chyba ze radio maryja i tv trwam to moze ale nie slucham i nie ogladam
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 25.10.2005 o godz. 12:19 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przejdźcie na czat :\
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Koniec, zobaczcie lepiej co się zaczyna dziać z koalicją
![]() Długo tak nie pociągną. Będzie PIS + mahoniowy Andrew + PSL |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jasne i PiS jest wszystkiemu winien a PO tak jak UW ofiara biedna... uuuuuuu.......
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
![]() |
Cytat:
![]() PO jest inne partie są mi obojętne. Nastały czasy wyboru mniejszego zła. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Poważny używkownik
Data rejestracji: 16.02.2005
![]() |
@legion: Zgadzam się co do Korwina - nazywanie go liberałem jest naciągane. Tak samo jak utożsamianie holandii z liberalizmem, gdzie obywatelom powodzi się znacznie lepiej BTW (tak jak w zdecydowanej większości "liberalnych" krajów)
Jest zasadnicza różnica między liberalnym "sterowaniem" gospodarką, a liberalnym podejściem do obyczajów i moralności, a mówimy o tym pierwszym. (można się też "solidaryzować" z pedofilami, co nie znaczy że "Polska solidarna"...itd.) Przy okazji: jest to typowy zabieg z kampanii PiS, co bardzo źle o nich świadczy - jeżeli obrońcy sprawiedliwości są nieuczciwi (albo nieświadomi) na tyle aby posługiwać się taką argumentacją (typu: przy dzwonieniu po karetkę będzie trzeba podać numer karty kredytowej; prywatyzacja służby zdrowia; policja dla bogaczy; no i dziadek z wermachtu;*) to coś chyba mam prawo podejrzewać prawda ? (Rzeczowa i merytoryczna kampania PiS - jak to słyszałem to mnie szlag trafiał normalnie.) Najbiedniejsi pod rządami liberałów prawdopodobnie zostaliby najbiedniejsi, ale prawdopodobnie też byliby bogatsi. (a PiS prawdopodobnie wyciąłby drugi człon zdania zamiast udowadniać że drugi jest nieprawdziwy). Moim zdaniem PO dobrze zrobi, jeśli nie wejdzie do koalicji - nie będą sobie później nimi gęby wycierać. Wcześniejsze "rządy liberałów" to tak jak dzisiejsza koalicja "PiS-PO", a tak przynajmniej będą mieli własne zdanie (i w większości wypadków tych, których reprezentują). *edit Zapomniałem o szczeniackim,...(brak mi słów) argumencie, jakim był "popierający" Tuska J.Urban
![]() Ostatnio zmieniany przez MQs : 25.10.2005 o godz. 13:31 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
edit znalazl sie nastepny obronca ucisnionych
Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2005 o godz. 14:48 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Ja tam niczego jeszcze nie skreślam. Niech będzie koalicja jaka ma być,ale niech wreszcie coś z tego będzie. Może taka koalicja Air nie będzie taka zła? Ile już było szans? Lepsze to niż od początku żrąca się PiS-PO. Z walki zostają pogorzeliska, a tu potrzeba zmian, spokoju ... konstruowania od fundamentów ... Głosowałem za PO i Tuskiem , ale to co robi teraz PO jest nieco zabawne - Rokita mówi,że skoro PiS wygrało wybory to skład rządu powinien być zrekompensowany większą ilością ludzi z PO - jest to nieco śmieszne.Wolę więc widzieć PO w opozycji niż w koalicji.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
za odpowiednio 4 i 5 lat nastapi zwrot takze powinno byc lepiej o ile za ten czas nie bedzie jeszcze wiekszego burdelu niz teraz a ja sadze ze bedzie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
![]() |
Cytat:
![]() przecież ten sejm nie wytrzyma nawet 2 lat. Prezydentura napewno będzie 5 letnia o ile nie nzjdzie się jakiś gej szaleniec
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Ha dyskusja gore , ja już swoje powiedziałem i znów dam mały link dla rozluźnienia atmosfery.
http://rapidshare.de/files/6735080/A...24.10.mp3.html Link ów nie jest sponsorowany przez żadną gazetę Jest przejawem emocji prowadzącego w ten jakże piękny poniedziałkowy poranek. Polecam .
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Kaczyński przedstawia swój program w sejmie, kolejno wymienia postulaty:
- ..chciałbym stworzyć 3 mln mieszkań, ograniczyć inflację, - zwiększyć wydatki publiczne, wprowadzić nieodpłatne kształcenie dla wszystkich studentów, - 2 krotnie zwiększyć emerytury i renty, - ograniczyć dziurę budżetową Nagle wypowiedź przerywa głos z sali : - Panie Kaczyński, tak to Panu tylko w Erze dopasują...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#14 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
już się zaczyna.
do trybunału konstytucyjnego poszła uchwalona niedawno głośna"ustawa górnicza". górnicy się rzucają, a pis chyba się ugnie i ją wycofa
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Urban jako jeden z nielicznych redaktorow nie poswiecil calej gazety na opisnie jakze strasznego i wiekopomnego zdarzenia jakim byla smierc jana pawla (dwiescie) drugiego. Przedstawil racjonalny (wyznaczony mozgiem nie bzdurna wiara) poglad na sytuacje. Pisze o rzeczach o, ktorych wielu boi sie wspominac.
@legion jezeli jpII jest twoim autorytetem to szkoda mi z toba rozmwiac. Analogia wzgledem twojej wypowiedzi dot. Jerzego Urbana. |
|
|
|
![]() |
|
|