![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
PO PIS bezproduktywnych walk, o przywódctwo dwuch klik. Cóż mia rację Mickiewicz, Polacy muszę być gnębieni, tylko wtedy szanują swoją suwerenność i coś robią.....
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
chodzi mi o to ze modlitwy Zydow mi nie moga przeszkadzac, a dzwieki mszy katolickiej moga komus przeszkadzac? jak dla mnie koniec tematu....................................! |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||||||
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty wyjezdzasz z zakazem wjazdu Zydow do miasta i mowisz ze to na 'logike' to samo o czym pisal Andrzej. Gdyby ktos zakazal wstepu Zydom do miasta bylby to antysemityzm czy Ci sie to podoba czy nie. Zreszta sam fakt poruszenia przez Ciebie tego tematu swiadczy o tym ze masz jakies uprzedzenia co do Zydow, ale to Twoj problem, nie nasz - Twoich rozmowcow. Natomiast wyrazenie sprzeciwu wobec domniemanej sytuacji ktora mialaby odbyc sie na lotnisku, nie jest antykatolicyzmem, tylko troska o przestrzeganie prawa. Gdyby byli to buddysci, Andrzej pewnie (bo z jego postow wynika neutralnosc swiatopogladowa) mialby te same zastrzezenia. Usprawiedliwianie Twoich tez logika jest ponizej wszelkiej krytyki. Nie wiem kto Cie takiej logiki nauczyl, ale z prawdziwa logika (czyli nauka zwiazana z matematyka i filozofia) nie ma ona nic wspolnego. Tekst o lapaniu za slowka jest zalosny. Tzn nie mozna sie odnosic do tekstow napisanych wczesniej, bo sie 'lapie za slowka'? Generalnie gdybys myslal przed pisaniem antysemickich tekstow a potem ich bronienia przy uzyciu pseudo-logiki, to nie byloby za co lapac. Ja przytoczylem Ci cala dyskusje (tzn caly ciag wazniejszych pelnych fragmentow tworzacych 'ciag dyskusyjny' o ktorym mowa) i wytlumaczylem Ci (mam nadzieje, choc niewielka) dlaczego nie masz racji zestawiajac te 2 sytuacje wyrazania swojego sprzeciwu jako rownorzedne. Trzeba liczyc sie ze slowem. PS. Pamietajcie, ze to temat o prezydencie elekcie, prezydencie i przegranych kandydatach, a nie o swiatopogladach, religiach i uprzedzeniach wobec innych narodow. Nie jest rowniez bezposrednio o parlamencie Dobrze byloby wrocic do tematu.
|
||||||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
co reszty to tak jak pisalem, nie podejmuje polemiki, mozemy kiedys na czecie pogadac, a nie przerzucac sie cytatami, interpretacjami itd..... edit: wlasnie doczytalem koncowke Twojego posta.... niezle.... ze co, ze jak slychac msze katolicka na zew. to zle, a jak slychac modlitwy Zydow to dobrze? (i nie zarzucaj mi ze przez to ze poruszylem temat Zydow to znaczy ze mam cos do nich (oprocz ich brudu) tylko dlatego, ze akurat taki przyklad jest mi z racji zamieszkania "Generalnie gdybys myslal przed pisaniem antysemickich tekstow a potem ich bronienia przy uzyciu pseudo-logiki, to nie byloby za co lapac." zastnanow sie co piszesz i co mi zarzucasz bo w realu bys dostal za to zdanie w pape chodzilo mi raczej o to, co wlasnie rozpoczales, czepianie sie tego co nawzajem napisalismy, a odejscie od tematu dlaczego komus niby mialy byc przeszkadzac msze katolickie zapewne jako modzio zauwazasz ze komonetujemy wlasnie swoje posty zamiast pisac na temat? edit: a w calej tej dyskusji chodzi o to, ze Andrzejowi nie podobalo sie ze msza wylazila poza kosciol, ja zasugerowalem, ze w takim razie modlitwy Zydowskie (albo jakiekolwiek inne) tez mi sie nie powinny podobac jezeli slysze je na odleglosc.... dlaczego wiec atakujemy tylko kosciol katolicki, teraz do akcji wkroczylo "lapanie sie za slowka" czytaj zabawa kto kogo wiecej razy zlapie na niescislosci i wyszlo jak jest Ostatnio zmieniany przez Predi : 05.11.2005 o godz. 00:18 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
ale mam dla wszystkich super wiadomoasc bedziemy mieli drugi rzad robiony przez PO tak zwany gabinet cienia
super zobaczym kto bedzie cienie premiera pewnie pan Rokita
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
pozostający w cieniu
Jarosław to tęga głowa.jak u wytrawnego szachisty, zawsze ma przemyślane opcje na kilka następnych posunięć. ![]() PO to stołkowa partia , najlepszym przykładen jest Komorowski - zawodowy polityk, osoba, która jest najmniej skłonna do zgody (a kiedyś mu rękę podałem i podał bym dzisiaj - na zgodę )
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pis pokazuje, czym jest tak naprawdę:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3002046.html |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.10.2004
![]() |
Tak wybraliście to teraz macie
Ato dopiero początek
|
|
|
#10 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3001746.html
a oto z kim pis sojusze zawiera. istne prawo i sprawiedliwosc. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Czekajcie aż powstaną komisje ds. prawdy i sprawiedliwości... a potem to już może nawet cenzura w inecie
|
|
|
#12 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
- błagam tylko nie GW - obiektywizm Kalego :\
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A czy obietnice wyborcze są w ogóle w jakiś sposób dla partii wiążące? Mówię oczywiście o teorii.
|
|
|
|
#14 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
W żaden sposób nie wiążą
|
|
|
#15 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
dobra dobra czytajcie sobie gazete.pl to jest chyba jedna z najbardziej klimatycznych i klamliwych gazet w Polsce rowna Trybunie Ludu
i prosze obiektywni ludzie wypowiadaja sie na forum czytajacy wartosci pokroju pan Michnika normalnie smiac mi sie chce i jeszcze @andrzejj9 obiektywnie do tego podchodzi prosze - "s****ysyni, bo inaczej trudno to nazwać.. " jak ladnie s*u*w*yni slicznie az plakac sie chce za obiektywizm
Ostatnio zmieniany przez legion : 05.11.2005 o godz. 18:24 |
|
|
|
![]() |
|
|